Design kindermeubelen

Baby’s, peuters en kleuters: voor iedere leeftijd zijn bij MisterDesign de leukste design kindermeubelen verkrijgbaar. Deze zijn speciaal ontworpen voor de junior designliefhebber en laat zelfs de harten van volwassenen sneller kloppen. Ook kids zijn dol op de kindermeubelen, welke niet alleen leven in de kamer brengen maar ook ontzettend leuk zijn om mee te spelen. Onze collectie meubelen voor in de design kinderkamer bestaat uit een breed assortiment aan stoelen, tafels, krukken, bankjes, poefs en opbergkastjes, waarmee de kinderkamer omgetoverd kan worden tot een waar paradijs.

20 items

20 items

Collectie design kinderkamer meubelen

Onze collectie design kindermeubelen bestaat uit functionele ontwerpen met lieflijke vormen en bijzondere kleuren die elke ruimte zullen opvrolijken. De speelse ontwerpen dragen bij aan de fantasievolle belevingswereld van uw kind. Vul de kinderkamer met vrolijke kleuren en creëer een waar toevluchtsoord waarin uw kind graag tijd doorbrengt. Bovendien zijn de kinderkamer meubelen ontworpen met aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Laat uw kind heerlijk wegzakken in de comfortabele Pear Zitzak van Ferm Living en laat uw kind gezellig aan tafel schuiven met de Series 7 Junior Vlinderstoel van Fritz Hansen. Bewaar het favoriete speelgoed en de meest gebruikte leesboeken in het vrolijke, veelzijdige Mini Play Opbergdoos van Montana en geniet van een opgeruimde kinderkamer.

Design kindermeubelen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u vrolijke kindermeubelen van kwalitatief hoogwaardige materialen en een vrolijke uitstraling. Bovendien zijn de design kindermeubelen ontworpen door bekende designers en gemaakt in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van speelse, hoogwaardige kindermeubelen van onder andere Kartell, Ferm Living en Vitra. Dit betekent dat wij u alle kinderkamer meubelen van deze merken kunnen leveren.

Advies over design kindermeubelen

Voor advies over design kindermeubelen kunt u ook terecht in onze winkels, waar onze adviseurs u graag verder helpen. Wilt u de kinderkamer helemaal compleet maken? Kijk dan ook eens naar onze collectie lampen voor de kinderkamer, kinderkamer accessoires en kinderkamer behang.