Design Kledingkasten

Creëer een plek om uw favoriete kledingstukken een veilige plek te geven. Waar ligt en hangt kleding beter dan in een prachtige design kledingkast van MisterDesign? Ten opzichte van de design kledingrekken waar uw kleding in het zicht pronkt, zorgen kledingkasten voor een opgeruimd gevoel in uw slaapkamer of garderobe. De design kledingkasten zijn functionele en stevige ontwerpen en zijn bovendien een ware eyecatcher in uiteenlopende interieurs. Ze maken plaats om uw kledingstukken op te hangen met tevens genoeg ruimte om ook uw gevouwen kleding op te bergen op de legplanken. Bekijk de collectie design kledingkasten bij MisterDesign.

6 items

6 items

Multifunctionele design kledingkast

De design kledingkasten beperken zich niet alleen tot gebruik in de slaapkamer, maar komen ook in de woonkamer, badkamer en hal perfect tot hun recht. Plaats uw kledingkast in de hal om een knusse sfeer te creëren en uw jassen, tassen en andere accessoires uit het zicht op te bergen. Of plaats hem in de badkamer en berg uw kamerjassen en design badhanddoeken netjes op. In de slaapkamer zorgt de kledingkast voor een opgeruimd gevoel en rust in uw hoofd. Combineer hem daar dan ook met een heerlijk design bed met daarnaast nachtkastjes waar u uw kleine spullen in kunt opbergen om in uw slaapkamer helemaal tot rust te komen.

Design kledingkasten van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige, functionele design kledingkasten. Deze minimalistische kledingkasten zijn ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van onder andere de bekende merken String en Ethnicraft en kunnen u dan ook alle design kledingkasten van deze merken leveren.

Bezorging van uw design kledingkast

Nadat u uw favoriete design kledingkast online of in de winkel heeft besteld, komen we deze met alle plezier bezorgen. Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat deze gemonteerd op de juiste plek komt te staan en neemt naderhand het verpakkingsmateriaal weer netjes mee terug.

Advies over design kledingkasten

Voor advies over design kledingkasten bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!