Design Kledingrekken

Wanneer u trots bent op uw garderobe is het zonde om deze onopvallend in een dichte design kledingkast op te bergen. Vervang dan uw gesloten kledingkast door een elegant design kledingrek waarbij uw favoriete kledingstukken volledig tot hun recht komen. Dankzij de minimalistische, moderne vormgeving zijn de design kledingrekken bij MisterDesign een ware toevoeging in iedere design slaapkamer!

6 items

6 items

Multifunctionele design kledingrekken

De kledingrekken zijn multifunctionele ontwerpen: plaats ze op uw slaapkamer om uw favoriete kledingstukken op te hangen, plaats een kledingrek als kapstok in de entree of gang om uw gasten een warm welkom te heten of gebruik het rek als droogrek om de kwaliteit van uw kleding zo goed mogelijk te houden. De kledingrekken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is het System 1-2-3 kledingrek van Verpan door zijn compacte en draaibare ontwerp ideaal voor kleine ruimtes en is het inklapbare Dora kledingrek van Ferm Living perfect wanneer u op zoek bent naar een dynamisch rek voor uw kleding dat u naar wens van houding kunt veranderen. Maak uw favoriete kledingrek af met luxe kledinghangers voor een opgeruimde uitstraling. Laat uw favoriete kleding in het zicht stralen met de minimalistische design kledingrekken uit het assortiment van MisterDesign.

Design kledingrekken van de beste merken

Bij MisterDesign kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige, functionele design kledingrekken. Deze minimalistische rekken zijn ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Omdat wij officieel dealer zijn van onder andere de topmerken Ferm Living en String, kunnen wij u alle kledingrekken van deze merken leveren.

Advies over design kledingrekken

Wilt u graag meer weten over onze collectie kledingrekken? Of wenst u graag advies hierover? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u hier graag verder!