Design Nachtkastjes

Een functioneel design nachtkastje van MisterDesign vormt zowel de perfecte opbergplek als decoratieve aanvulling naast uw prachtige design bed. Niet alleen past een nachtkastje perfect naast het bed, maar de nachtkastjes komen ook tot hun recht onder een spiegel of als extra opbergmogelijkheid in de hal. Dankzij de handige opbergmogelijkheden kunnen al uw dierbare spullen binnen handbereik worden opborgen. Hierdoor blijft uw (design) slaapkamer altijd opgeruimd. De strakke lijnen en de karakteristieke eigenschappen van de nachtkastjes maken dat de design nachtkastjes prachtig te combineren zijn!

19 items

19 items

Collectie design nachtkastjes bij MisterDesign

De design nachtkastjes van MisterDesign zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, hebben verschillende afwerkingen en zijn vervaardigd uit bijzondere, hoogwaardige materialen. Van rustgevende houten kastjes tot aan bijzondere metalen tafeltjes, met poten of zwevend aan de wand: uw favoriete kastje voor naast uw comfortabele design bed of design boxspring vindt u bij MisterDesign.

De mooiste design nachtkastjes van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design nachtkastjes van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige kastjes, ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van prachtige design nachtkastjes van o.a. Ethnicraft, Kartell, Montana en USM Haller.

Advies over design nachtkastjes

Voor advies over design nachtkastjes bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!