Passpiegels

Een design passpiegel is een onmisbaar accessoire in de slaapkamer. Verrijk uw design slaapkamer met een grote spiegel om de kamer ruimtelijker te maken en daarmee groter te laten lijken. U kunt er voor kiezen om de spiegel te laten leunen tegen de wand, of om hem horizontaal of verticaal te bevestigen aan de muur. Bij MisterDesign is het mogelijk om wandmontage te bestellen bij uw design spiegel. Onze eigen montagedienst komt de passpiegel dan graag bij u aan de wand bevestigen. Een passpiegel is geschikt voor meerdere doeleinden: functionaliteit en esthetiek. Dit maakt een passpiegel een multifunctioneel object en voor elke ruimte geschikt. Werp voordat u de deur uitgaat nog even snel een blik op uw outfit met de prachtige design passpiegels van MisterDesign. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Combineer verschillende formaten met elkaar voor een ruimtelijke, moderne en toch speelse uitstraling in uw interieur.

13 items

13 items

Design passpiegels van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige passpiegels waarvan het frame vervaardigd is uit verschillende soorten materialen. Bovendien zijn de design passpiegels ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van de elegante passpiegels van onder andere Muuto, Ferm Living en Montana.

Advies over design passpiegels

Indien u graag meer informatie wilt over onze collectie passpiegels of wanneer u graag advies wenst, dan bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u hier graag verder!