Ethnicraft Slice Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Slice Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Voor de Classic serie, waar het Slice Dienblad deel van uit maakt, liet ze zich inspireren door de natuur en alle reizen die ze heeft gemaakt. Het resultaat is een tijdloze en bijzondere collectie, waarin rijke patronen worden afgewisseld met zachte kleuren. Op deze manier wil Dawn Sweitzer de schoonheid laten zien van de natuur. Bovendien combineert ze in haar ontwerpen kunst graag met functionaliteit. Ieder dienblad heeft daarom een artistiek vleugje en dus uitermate geschikt als stijlvolle accessoire.

Het dienblad is gemaakt van spiegelglas. Door het versneld te laten verouderen krijgt het glas een authentieke uitstraling. Vervolgens wordt het glas verder bewerkt, zodat het patroon er op aangebracht kan worden. Dit hele proces verzacht de spiegeling van het glas, waardoor het dienblad een luxueuze uitstraling krijgt. De rand van het dienblad is gemaakt van drijfhout en is 4 centimeter hoog. De diameter van het blad is 48 centimeter. Ieder dienblad wordt met de hand gemaakt. Hierdoor is het mogelijk dat het dienblad enkele imperfecties bevat. Geen zorgen, want deze imperfecties dragen bij aan de authentieke en karakteristieke uitstraling van het dienblad. Ze horen er dus gewoon bij! Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Slice Dienblad


✓ Tijdloze en luxueuze uitstraling
✓ Blad van spiegelglas
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Slice Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Slice Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320468
Productnr. 20402
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Slice Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit