Notre Monde Slice Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Slice Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Binnen de collectie van Notre Monde zijn er verschillende series dienbladen. Voor elke serie had Dawn Sweitzer een andere inspiratiebron. Voor de Classic serie, waar het Slice Dienblad deel van uit maakt, liet ze zich inspireren door de natuur en alle reizen die ze heeft gemaakt. Het resultaat is een tijdloze en bijzondere collectie, waarin rijke patronen worden afgewisseld met zachte kleuren. Op deze manier wil Dawn Sweitzer de schoonheid laten zien van de natuur. Bovendien combineert ze in haar ontwerpen kunst graag met functionaliteit. Ieder dienblad heeft daarom een artistiek vleugje en dus uitermate geschikt als stijlvolle accessoire.

Het dienblad is gemaakt van spiegelglas. Door het versneld te laten verouderen krijgt het glas een authentieke uitstraling. Vervolgens wordt het glas verder bewerkt, zodat het patroon er op aangebracht kan worden. Dit hele proces verzacht de spiegeling van het glas, waardoor het dienblad een luxueuze uitstraling krijgt. De rand van het dienblad is gemaakt van drijfhout en is 4 centimeter hoog. De diameter van het blad is 48 centimeter. Ieder dienblad wordt met de hand gemaakt. Hierdoor is het mogelijk dat het dienblad enkele imperfecties bevat. Geen zorgen, want deze imperfecties dragen bij aan de authentieke en karakteristieke uitstraling van het dienblad. Ze horen er dus gewoon bij!

Het Slice Dienblad maakt deel uit van de collectie van Notre Monde. In 1997 richtte Dawn Sweitzer het merk op. Dawn Sweitzer is een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster, die al haar inspiratie en ervaringen wil verwerken in de ontwerpen voor Notre Monde. Haar inspiratie put ze onder andere uit de wereld om haar heen, maar ook uit alle reizen die ze gemaakt heeft. Al die indrukken zet ze op de tekentafel om in ontwerpen voor bijzondere spiegels, dienbladen en tafels. De collectie van Notre Monde draait om luxe en tijdloosheid. Ieder product wordt volgens traditionele technieken met de hand gemaakt, in de werkplaats in Indonesië. Bovendien voorzien de makers alle producten van een persoonlijke handtekening om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Slice Dienblad


✓ Tijdloze en luxueuze uitstraling
✓ Blad van spiegelglas
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Slice Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Slice Dienblad.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
EAN Code 0703610320468
Productnr. TGN-020402
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Slice Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 19 december in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit