Ligne Roset Smala First Bank

By Pascal Mourgue

Omschrijving

De Smala First Bank, ontworpen door Pascal Mourgue, is een praktische sofa met een zuivere lijn. De Smala First geeft u de indruk dat hij boven de grond hangt, wat extra uitnodigt om plaats te nemen in deze bank en eens lekker uit te rusten.

Het frame van de bank is vervaardigd uit staal. De poten zijn gemaakt van gepolijst aluminium en gemonteerd op een stalen voetstuk, epoxy gelakt aluminium.
Zowel de zitting als de rugleuning zijn voorzien van polyurethaanschuim van een hoge veerkracht, 38 kg/m3 – 3,2 kPa.

Dank zij een ingenieus articulatiesysteem zijn er 3 niveaus mogelijk voor de 2 armleuningen en kunnen de 2 rugleuningen in horizontale en rechte positie gebracht worden, met een tussenpositie om te relaxen. Door middel van dit systeem zijn er talrijke posities mogelijk, van een bank met 3 plaatsen tot een dormeuse - 1 verhoogde armleuning, de andere armleuning en de 2 rugleuningen naar beneden - tot zelfs een bed! (Als bed beschikt de Smala First over een oppervlakte van 230 x 130 cm.)

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Pascal Mourgue
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 115
Hoogte 87
Breedte 230
Opties Gestoffeerd, Met arm
Bijlagen Productinformatie

Smala First
Vanafprijs

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 3.535

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit