Arper Song Coat Stand Kapstok I

By Lievore Altherr Molina

Omschrijving

De Song Kapstok is één van de nieuwste accessoires van Arper en is ontworpen door Lievore Altherr Molina. De kapstok is een muzikale samenstelling van diverse tinten en vormt een harmonieus en boeiend geheel.

De Song Kapstok is verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen; 3 staande kapstokken (8, 16 of 24 armen) en 2 kapstokken voor bevestiging aan de muur (8 of 16 armen).
De armen van de kapstok zijn vervaardigd in de vorm van muzieknoten die wenden en draaien tot een diverse en dynamische compositie.

Hoewel de kapstok is ontworpen voor een bepaald doel, dient het tegelijkertijd als object voor visueel spel en geometrie. Een kapstok die in iedere ruimte past en bovendien sjaals, hoeden en jassen tot leven brengt!

De staande versie van de kapstok is verkrijgbaar met drie verschillende bases naar keuze; wit, antraciet of naturel eiken. De kapstok is gefabriceerd en gegoten uit gelakt staal en aluminium met een lichte textuur. De steel en de haken van de kapstok zijn altijd vervaardigd in antraciet.

Vanwege de vele mogelijkheden is de Song Coat Stand Kapstok niet online te bestellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

De hierboven genoemde prijs is een vanafprijs.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Lievore Altherr Molina
Garantie 2 jaar
Merk Arper
Diepte / Lengte 43
Hoogte 177.5
Breedte 43

Song Coat Stand I
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 496

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit