Sovet Sakti Kapstok

Omschrijving

De Sovet Sakti Kapstok is een ontwerp van Marialaura Rossiello Irvine & Maddalena Casadei. De kapstok heeft een natuurlijke en speelse uitstraling door de afwisselende hoogtes van de essenhouten verbindingselementen. Zo is het mogelijk om op diverse manieren jassen, accessoires en paraplu’s aan de kapstok te hangen. De basis wordt gevormd door drie stevige poten, waardoor de kapstok stabiel staat. Een mooi detail zijn de uitsparingen aan de bovenkant die fungeren als ophanghaken voor de jassen.

Door het compacte design van de kapstok is deze perfect in de hal en de entree te plaatsen. Ook in andere ruimtes in huis en op kantoor is de Sakti Kapstok een functioneel accessoire dat tevens als een mooi, natuurlijk object de ruimte vult. Creëer een stijlvolle garderobe door het plaatsen van meerdere kapstokken in diverse kleuren die elkaar aanvullen.

De Sakti kapstok is verkrijgbaar in de uitvoeringen naturel essen, zwart essen en essen met walnoot afwerking. De staanders hebben diverse hoogtes van 152 centimeter, 167 centimeter tot 187 centimeter. Hierbij heeft de kapstok een diameter van 60 centimeter.

Sovet Sakti Kapstok


✓ Speels design
✓ Duurzaam ontwerp
✓ Natuurlijke uitstraling
✓ Verkrijgbaar in drie uitvoeringen

Vragen over de Sakti Kapstok van Sovet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Sovet Sakti Kapstok.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Sovet
Hoogte 187 cm.
Diameter 60 cm.

Sakti Kapstok

Essen

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

Sakti Kapstok

Zwart Essen

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

Sakti Kapstok

Essen - Walnoot

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit