Sovet Wdrobe Kapstok

By Rudolph Schelling Webermann (RSW)

Omschrijving

De Sovet Wdrobe Kapstok is een ontwerp van RSW. De afkorting staat voor Rudolph Schelling Webermann, een ontwerper die met zijn design en innovatie consultancy bureau al diverse design awards heeft gewonnen. De designstijl van de Wdrobe Kapstok kenmerkt zich door een functionele en minimalistische stijl.

Het frame oogt sierlijk met de gebogen metalen vormen die als lussen de basis van de kapstok vormen. In het midden van de kapstok is een cirkelvormig blad geplaatst als handige opbergplek voor kleine spullen zoals uw sleutelbos. Vanaf het midden lopen de metalen buizen door als een netwerk van vertakkingen. Waar de buizen elkaar kruisen zijn ze verbonden met een cirkelvormige knop. Aan deze knoppen kunnen de jassen en andere accessoires worden opgehangen. Het ontwerp van de Wdrobe Kapstok blijft interessant en verrassend. Vanuit diverse hoeken zorgen de ronde vormen van het frame voor een unieke en speelse uitstraling in de ruimte.

Door het compacte design van de kapstok is deze perfect in de hal en de entree te plaatsen. Ook in andere ruimtes in huis en op kantoor is de Wdrobe Kapstok een functioneel accessoire dat tevens als een stijlvol object de ruimte vult.

De Wdrobe kapstok is verkrijgbaar in een zwarte metalen uitvoering met koperkleurige details. De Kapstok heeft een hoogte van 177 centimeter en een diameter van 55 centimeter. Het kleine cirkelvormige blad is op een hoogte van 84 centimeter geplaatst.

Sovet Wdrobe Kapstok


✓ Compact design
✓ Unieke vormgeving
✓ Handig blad voor accessoires
✓ Minimalistisch en functioneel design

Vragen over de Wdrobe Kapstok van Sovet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Sovet Wdrobe Kapstok.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Rudolph Schelling Webermann (RSW)
Garantie 2 jaar
Merk Sovet
Hoogte 177 cm.
Diameter 55 cm.

Wdrobe Kapstok

Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 842

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit