Spectrum Endless Tafel

By Aart van Asseldonk

Omschrijving

De Spectrum Endless Tafel is een ontwerp van de Nederlandse designer Aart van Asseldonk, een moderne vakman die zijn eigenzinnige kijk op design combineert met een sterk streven naar kwaliteit. Twee eigenschappen die perfect samenkomen in de Endless Tafel die Van Asseldonk in 2018 ontwierp. Hij liet zich ervoor inspireren door details uit de fabriek van De Ploeg, die Gerrit Rietveld in 1958 ontwierp. Het was in 2017 aan Van Asseldonk om het interieurontwerp ervan te vernieuwen. Hieruit is ook de Endless Tafel ontstaan, die het heden met het verleden verbindt.

Het ontwerp van de Endless Tafel sluit naadloos aan op de strakheid die Gerrit Rietveld bij het ontwerp van het gebouw nastreefde. De constructies in de glazen gevel, de structuur in de wanden en de volledige transparantie zijn belangrijke karakteristieke die terugkomen in het ontwerp van de Endless Tafel.

Endless heeft een robuust epoxy zwart frame met een fijne, matte textuur. Bij MisterDesign is de Endless Tafel standaard verkrijgbaar in een rechthoekige uitvoering van 260 centimeter lang, met een brons glazen tafelblad.

Spectrum Endless Tafel


✓ Dutch design uit 2018
✓ Geïnspireerd op ontwerp van Gerrit Rietveld
✓ Epoxy zwart frame
✓ Designer: Aart van Asseldonk

Vragen over de Endless Tafel van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Endless Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Aart van Asseldonk
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 260 cm.
Hoogte 76 cm.

Endless Tafel

b. 260 x d. 90 x h. 76 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.149
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit