Spectrum Paperback Mini Boekenkast

By Studio Parade

Omschrijving

De Spectrum Paperback Mini Boekenkast is een ontwerp van Studio Parade. Deze fijne boekenkast steelt gegarandeerd de show in uw interieur. Vul de kast met uw favoriete boeken, cd’s en dvd’s en creëer zo uw persoonlijke stijlvolle verzameling. Hoe meer items een plekje krijgen in de kast, hoe meer de Paperback Mini Boekenkast de aandacht trekt. De kast bestaat uit 13 legplanken met een wisselende tussenafstand. Tussen de planken klemt u met gemak een of meerdere boeken of dvd’s. Drie planken zijn voorzien van een extra brede ‘tab’, waarop u wat grotere items zoals tijdschriften een plekje kunt geven.

De legplanken van de boekenkast zijn gemaakt van HPL, een laminaatsoort waarbij houtvezels en hars onder grote druk en hoge temperaturen samengeperst worden. Deze legplanken (4 millimeter dik) zijn 12 centimeter diep, op drie planken na die voorzien zijn van een 20 centimeter diepe verbreding. De achterwand van 2.5 centimeter dikte bestaat uit 13 sleuven, waarin de legplanken geschoven kunnen worden. Deze wand is gemaakt van MDF en is gelakt in de kleuren van de planken. U bevestigd de achterwand met behulp van vier schroeven aan de muur.

U heeft de keuze uit een witte of een antraciete kast. Het is goed om te weten dat de kleuren van de antraciete uitvoering kunnen variëren van donkerbruin tot antraciet. Als u één of meerdere Paperbacks bestelt, garandeert Spectrum dezelfde kleur voor al deze kasten. Het is echter wel mogelijk dat bij een eventuele nabestelling de kleur licht kan afwijken.

Het leuke aan deze kast is dat het een modulair systeem is. U kunt de kast dus zo groot maken als u zelf wilt, waardoor zelfs een wand vullende boekenkast mogelijk is! De Spectrum Paperback Mini Boekenkast is de kleinste variant uit de serie en is 30 centimeter breed en 60 centimeter hoog. De Paperback Small is vierkant en meet aan alle kanten 60 centimeter. De grootste variant is de Paperback Large, die 60 centimeter hoog en 120 centimeter breed is.

De Paperback Mini Boekenkast wordt gefabriceerd door Spectrum, een oer-Hollands designmerk dat in 1941 werd opgericht. In de jaren ’50 kreeg Martin Visser de leiding over de ontwerpdivisie van Spectrum. Daarvoor werkte hij als hoofd van de meubelafdeling van de Bijenkorf, een functie waarin hij veel Nederlandse topontwerpers ontmoette. Onder andere Gerrit Rietveld en Benno Premsela wist hij over te halen om enkele meubels voor Spectrum te ontwerpen, wat het begin zou betekenen van een bijzondere collectie. Vandaag de dag staat Spectrum nog steeds bekend om haar typische jaren ’50 collectie vol designklassiekers, maar de samenwerking met hedendaagse ontwerpers groeit steeds meer. Studio Parade is daar een goed voorbeeld van. Dit duo bestaat uit Eric Sloot en Paulien Berendsen, die na het afronden van de Design Academy in Eindhoven samen een designstudio begonnen. Studio Parade is gevestigd in ’s Hertogenbosch en heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van bijzondere, eigentijdse meubelen met een functionele én eigenzinnige insteek!

Spectrum Paperback Mini Boekenkast


✓ Een slanke en opvallende verschijning
✓ Keuze uit wit of antraciet HPL
✓ Voorzien van 13 legplanken
✓ Ook in twee grotere uitvoeringen verkrijgbaar
✓ Afmeting: b. 30 x h. 60 x d. 12/20 cm.
✓ Designer: Studio Parade

Vragen over de Paperback Mini Boekenkast van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Paperback Mini Boekenkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Parade
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 12/20 cm.
Breedte 30 cm.
Hoogte 60 cm.
Bijlagen Meer informatie wandmontage

Paperback Mini - Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 388

Paperback Mini - Antraciet

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 446

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit