Spectrum Tangled Bijzettafel

By Carolina Wilcke

Omschrijving

De Spectrum Tangled Bijzettafel is een ontwerp van de Nederlandse designer Carolina Wilcke. De stalen raamkozijnen die vaak te zien zijn in industriële gebouwen uit de twintigste eeuw vormden de inspiratiebron voor deze bijzettafel. Het resultaat is een stoer meubel, dat dankzij de dunne stalen profielen tevens heel verfijnd oogt. De constructie van deze bijzettafel is best bijzonder, want het is Carolina Wilcke gelukt twee volumes te creëren die onlosmakelijk met elkaar verbonden lijken te zijn. De glazen tableaus zijn perfect voor het tentoonstellen van uw favoriete accessoires. Kortom, dankzij de subtiele en bijzondere vormgeving is de Tangled Bijzettafel de perfecte keuze voor liefhebbers van puur design!

Als u deze prachtige bijzettafel helemaal geweldig vindt, hebben we goed nieuws voor u! Carolina Wilcke heeft namelijk ook een dressoir, een salontafel en een vitrine ontworpen met hetzelfde karakteristieke design. Het stalen frame is voorzien van een zwarte epoxylaag (RAL 9005), waardoor de bijzettafel zowel een slanke als een robuuste uitstraling heeft. De drie glasplaten zijn vijf millimeter dik en zijn zowel in een heldere als een gerookte variant verkrijgbaar. De Spectrum Tangled Bijzettafel is 50 centimeter breed, 38 centimeter diep en 40 centimeter hoog.

De Tangled Bijzettafel maakt deel uit van de collectie van Spectrum. Dit merk werd opgericht in 1941. Vanaf de vijftiger jaren stond Martin Visser aan de leiding van de designafdeling. Voorheen was hij hoofd van de meubelafdeling van de Bijenkorf en in die functie kwam hij geregeld in contact met Nederlandse topdesigners als Gerrit Rietveld en Benno Premsela. Hij wist hen over te halen om voor Spectrum enkele ontwerpen te maken en creëerde op die manier een iconische en bijzondere collectie. Ook vandaag de dag zijn de ontwerpen van deze Nederlandse grootmeesters nog steeds terug te vinden in de collectie van Spectrum, aangevuld met werk van jong talent. Carolina Wilcke is zo’n jong talent, die opgeleid is als goudsmid en een opleiding gevolgd heeft aan de Design Academy. Inmiddels heeft ze al verschillende ontwerpen op haar naam staan, die het midden houden tussen kunst en interieurdesign.

Spectrum Tangled Bijzettafel


✓ Industrieel design met een verfijnde uitstraling
✓ Ook als dressoir of salontafel verkrijgbaar
✓ Zwarte afwerking (RAL 9005)
✓ Frame van staal voorzien van epoxy coating
✓ Afmeting: b. 50 x h. 40 x d. 38 cm.
✓ Designer: Carolina Wilcke

Vragen over de Tangled Bijzettafel van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Tangled Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Carolina Wilcke
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 38 cm.
Breedte 50 cm.
Hoogte 40 cm.

Tangled - Helder Glas

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 750

Tangled - Gerookt Glas

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit