Gan Rugs Square Rhombus Mangas Space Vloerkleed, Ivory L

By Patricia Urquiola

Omschrijving

Square Rhombus Mangas Space Vloerkleed Ivory L is één van de toppers binnen de Gan Rugs collectie. En terecht, een uitzonderlijk design als Mangas Space ontworpen door een unieke designer verdient dergelijke eer! De verschillende ontwerpen uit de Mangas-collectie zijn allen voorzien van dezelfde texturen en hetzelfde comfort. Samen zorgen ze voor een warme, sfeervolle ruimte tot in de perfectie.

De Rhombus vloerkleden zijn prachtige designer tapijten uit de Mangas Space-collectie. Het vloerkleed wordt volledig traditioneel vervaardigd van wol en katoen. Een vloerkleed met ziel, een warme uitstraling en bovendien een uitzinning comfort!

Designer: Patricia Urquiola
Productietechniek: Handweefgetouw
Samenstelling : 100% scheerwol
Achterkant: Katoen
Totale hoogte ca.: 40 mm
Afmeting: 260 x 260 cm.

Daardoor de tapijten gemaakt worden van 100% scheerwol kunnen de tapijten in de eerste paar maanden pluizen verliezen. Dit is een normale eigenschap van wol en is in geen geval teken van gebrekkige kwaliteit. De vloerkleden worden met behulp van ambachtelijke technieken met de hand gemaakt. Om deze reden heeft elk vloerkleed een uniek design. Onvolkomenheden in de stof of kleurverschillen zijn daardoor geen fouten of defecten, maar onderdeel van het design.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Patricia Urquiola
Merk Gan Rugs
Diepte / Lengte 260
Hoogte 4
Breedte 260

Square Rhombus Mangas Space Vloerkleed, Ivory L

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.638

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit