Stadler Form Albert Luchtontvochtiger

By Matti Walker

Omschrijving

De Stadler FormAlbert Luchtontvochtiger is een ontwerp van Matti Walker. Met behulp van de Albert Luchtontvochtiger kan er gemakkelijk tot wel 20 liter vocht per dag aan de lucht worden onttrokken in ruimtes tot 60 vierkante meter. De vochtige lucht wordt binnenin het apparaat langs een koud element geleidt. Hierdoor condenseert het water dat in de lucht zit. De waterdruppels die zich op het koude oppervlak verzamelen vallen in het waterreservoir. Doordat de luchtontvochtiger van dit systeem gebruik maakt wordt het afgeraden de luchtontvochtiger te gebruiken in ruimtes waar het kouder is dan 10 graden Celsius. Het apparaat heeft een ontdooifunctie die automatisch wordt ingeschakeld wanneer het condensatievocht op het koude element bevriest. Bij lage temperaturen wordt de ontdooifunctie te vaak ingeschakeld, waardoor het apparaat zijn werk niet meer kan doen.

Op het bedieningspaneel aan de voorzijde van de luchtbevochtiger is eenvoudig het gewenste luchtvochtigheidsgehalte en de snelheid van de ventilator in te stellen. Er zijn drie snelheidsniveaus. Hoe hoger de snelheid, hoe krachtiger de prestatie van de ontvochtiger. Door de zwenkmodus in te schakelen wordt de droge lucht goed door de kamer verdeeld. Op het display van het bedieningspaneel zijn de huidige waardes af te lezen. Door de ingebouwde hygrostaat zal de luchtontvochtiger automatisch inschakelen wanneer het vochtgehalte hoger is dan het gewenste percentage. Het is ook mogelijk om het apparaat continu zijn werk te laten doen. Daarnaast kan er een timer ingeschakeld worden zodat de ontvochtiger op gezette tijden vanzelf aan- en uitgaat.

Het waterreservoir kan 4,6 liter vocht opslaan. Zodra het reservoir vol is verschijnt een knipperend symbooltje op het display en schakelt de ontvochtiger automatisch uit. Wanneer de ontvochtiger dagelijks voor langere periodes aaneengesloten gebruikt wordt, kan ook de bijgeleverde slang worden bevestigd waardoor het vocht kan weglopen in een afvoer.

De Albert Luchtontvochtiger heeft een breedte van 35 centimeter, een diepte van 25,2 centimeter en een hoogte van 65,5 centimeter.

Stadler Form Albert Luchtontvochtiger


✓ Geïntegreerde hygrostaat
✓ Timerfunctie
✓ Waterreservoir van 4,6 liter
✓ Slang voor constante afvoer
✓ Drie snelheidsniveaus

Vragen over de Albert Luchtontvochtiger van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Albert Luchtontvochtiger.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Designer Matti Walker
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 25.2 cm
Breedte 35 cm
Hoogte 65.5 cm
Bijlagen Stadler Form Albert Gebruiksaanwijzing.pdf Stadler Form Albert.pdf

Albert Luchtontvochtiger

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 579

Special Price € 463,20

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit