Stadler Form Anton Luchtbevochtiger

By Matti Walker

Omschrijving

De Stadler Form Anton Luchtbevochtiger is een ontwerp van Matti Walker. Om meubels in de juiste conditie te houden is een goede luchtvochtigheid in huis belangrijk. Materialen behouden hun vorm het best wanneer de luchtvochtigheid tussen de 40% en 60% ligt. Massief hout is bijvoorbeeld een natuurlijk materiaal dat sterk kan reageren op de luchtvochtigheid in de omgeving. Wanneer de luchtvochtigheid structureel te laag is, kunnen houten meubelen gaan scheuren ondanks het gebruik van duurzaam kwaliteitshout en een goede constructie die de grootste werking van het hout opvangt. Daarnaast kan een lage luchtvochtigheid resulteren in verschillende gezondheids- of allergieklachten. Met een omgeving waarin de luchtvochtigheid op peil is zal het gehalte van stof en pollen in de lucht significant verminderen.

De relatieve luchtvochtigheid kan gemeten worden met behulp van een hygrometer, bijvoorbeeld de Selina Hygrometer van Stadler Form. Dit apparaatje heeft een sensor waarmee de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid gemeten wordt, die vervolgens op het display afgelezen kunnen worden.

De Anton Luchtbevochtiger is klein van formaat, maar presteert groots. Kamers met een oppervlakte tot 25 m2 (63 m3) zijn geen enkel probleem. Het systeem van deze ultrasone luchtbevochtiger werkt met een metalen diafragma dat vibreert op een hoge frequentie. Hierdoor ontstaan minuscule waterdruppeltjes die vervolgens als een extreem fijne nevel de lucht in wordt gezonden. Het water blijft koud, waardoor het dus een veilig systeem is. Optioneel kan er een paar druppels essentiële olie aan het water worden toegevoegd waardoor de Anton Luchtbevochtiger een aangename geur zal verspreiden. Lavendel zal bijvoorbeeld de slaapkamer helemaal ontspannen en rustgevend aan laten voelen.

Het waterreservoir, van 2,5 liter, kan gewoon gevuld worden met water uit de kraan. Wanneer het water veel mineralen bevat kan dat echter wel neerslaan als een soort witte stof. Om dit te voorkomen kan de Anton Luchtbevochtiger optioneel worden uitgerust met een Antikalk Filter. De watertank moet regelmatig schoongemaakt worden en gevuld worden met schoon water, omdat het stilstaande water dat in het reservoir zit bacteriën kan bevatten. Om gezonde hygiënische mist te verspreiden is het raadzaam om een Water Cube aan de Anton Luchtbevochtiger toe te voegen. De luchtbevochtiger komt standaard met 1 Water Cube, die het water een seizoen lang vers houdt. De Water Cube werkt ook wanneer het apparaat uitgeschakeld is. Wanneer het waterreservoir leeg is, zal er een rood LED lampje gaan branden. De simpele knoppen om de luchtbevochtiger mee te bedienen zitten op de onderkant van het apparaat. Door de elegante voet is het bedieningspaneel goed toegankelijk.

De Anton Luchtbevochtiger is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het apparaat heeft een breedte en diepte van 18,4 centimeter met een hoogte van 26,2 centimeter.

Stadler Form Anton Luchtbevochtiger


✓ Ultrasone luchtbevochtiger
✓ Waterreservoir van 2,5 liter
✓ Voor ruimten met een oppervlakte tot 25 m2 (63 m3)
✓ Geschikt om essentiële olie aan het water toe te voegen
✓ Geleverd met 1 Water Cube

Vragen over de Anton Luchtbevochtiger van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Anton Luchtbevochtiger.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Matti Walker
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 18.4 cm
Breedte 18.4 cm
Hoogte 26.2 cm
Bijlagen Stadler Form Anton Gebruiksaanwijzing.pdf Stadler Form Anton.pdf

Anton Luchtbevochtiger

Chili Red

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 99

Anton Luchtbevochtiger

Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 99

Anton Luchtbevochtiger

White

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 99

Bestel direct mee

Water Cube

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 17

Antikalk Filter

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 23:59u besteld, maandag in huis
€ 17

Selina Hygrometer

Levertijd: 1 - 2 weken
Vanaf € 17

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit