Stadler Form Emma Luchtbevochtiger

By Bernhard & Burkard

Omschrijving

De Stadler Form Emma Luchtbevochtiger is een ontwerp van Bernhard & Burkard. Om meubels in de juiste conditie te houden is een goede luchtvochtigheid in huis belangrijk. Materialen behouden hun vorm het best wanneer de luchtvochtigheid tussen de 40% en 60% ligt. Massief hout is bijvoorbeeld een natuurlijk materiaal dat sterk kan reageren op de luchtvochtigheid in de omgeving. Wanneer de luchtvochtigheid structureel te laag is, kunnen houten meubelen gaan scheuren ondanks het gebruik van duurzaam kwaliteitshout en een goede constructie die de grootste werking van het hout al opvangt. Daarnaast kan een lage luchtvochtigheid resulteren in verschillende gezondheids- of allergieklachten. Met een omgeving waarin de luchtvochtigheid op peil is zal het gehalte van stof en pollen in de lucht significant verminderen.

Door de compacte vormgeving is de Emma Luchtbevochtiger ideaal voor bijvoorbeeld op het bureau of tijdens een reis op het nachtkastje van een hotelkamer. Het apparaat is een persoonlijke oplossing voor droge lucht. De luchtbevochtiger is uitgerust met een USB kabel zodat hij overal gebruikt kan worden. In combinatie met de meegeleverde adapter kan de luchtbevochtiger gewoon op de stroom aangesloten worden, maar met behulp van een 10’000 mA powerbank zou hij overal gebruikt kunnen worden en verspreidt hij tot wel 8 uur lang een fijne mist. Het systeem van deze ultrasone luchtbevochtiger werkt met een trilmechanisme dat op hoge frequentie vibreert. Hierdoor ontstaat een hele fijne nevel die als een mist door de lucht wordt verspreid. De intensiteit van de mist kan worden aangepast, want de Emma Luchtbevochtiger heeft twee verschillende standen.

Het ontwerp van de Emma Luchtbevochtiger is speciaal ontwikkeld zodat de luchtbevochtiger gemakkelijk mee op reis genomen kan worden. Als het waterreservoir, van 0,5 liter, geleegd en gedroogd is kan het onderstel erin opgeborgen worden. Met de bijgeleverde reiszak kan de luchtbevochtiger gemakkelijk mee in de koffer.

De Emma Luchtbevochtiger is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het apparaat heeft een breedte van 13,5 centimeter en een diepte van 8 centimeter. De hoogte van de luchtbevochtiger is 21,5 centimeter.

Stadler Form Emma Luchtbevochtiger


✓ Ultrasone luchtbevochtiger
✓ Waterreservoir van 0,5 liter
✓ Compact ontwerp
✓ Geleverd met adapter en USB kabel

Vragen over de Emma Luchtbevochtiger van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Emma Luchtbevochtiger.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Designer Bernhard & Burkard
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 8 cm
Breedte 13.5 cm
Hoogte 21.5 cm
Bijlagen Stadler Form Emma Gebruiksaanwijzing.pdf Stadler Form Emma.pdf

Emma Luchtbevochtiger

White

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 59

Emma Luchtbevochtiger

Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 59

Bestel direct mee

Selina Hygrometer

Levertijd: 1 - 2 weken
Vanaf € 17

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit