Stadler Form Essentiële Olie

Omschrijving

De Stadler Form Essentiële Olie kan gebruikt worden in combinatie met verschillende Stadler Form Luchtbevochtigers. De olie wordt gewonnen uit allerlei delen van verschillende planten. Afhankelijk van de plant en de gewenste geur wordt de olie van hoogwaardige kwaliteit uit bloemen, bladeren, wortels, zaden, het hars of het hout gehaald. Essentiële olie is in tegenstelling tot parfumolie helemaal natuurlijk. De Stadler Form Essentiële Olie bevat geen syntetische bestandsdelen, pesticiden of parabenen. De olie wordt gewonnen door middel van ecologisch verantwoorde productie en wordt niet op dieren getest. Zwitserse geurspecialisten hebben een selectie gemaakt van vijf verschillende geuren.

Relief verlicht verkoudheidssymptomen en heeft een versterkend effect. De geur ruikt naar eucalyptus met een licht warme houtachtige toon. Refresh stimuleert de zintuigen en zorgt voor een positieve stemming. De geur is verfrissend citrus-achtig. Relax zorgt voor ontspanning en heeft een kalmerend effect. De geur is een mix van lavendel en hout met lichte citrus toetsen. Revive brengt verfrissing in de ruimte met een verwarmend effect. De geur is dennenachtig en licht prikkelend. Recharge verkwikt en kalmeert tegelijkertijd. De geur is houtachtig met een hint van Siberische spar.

De geuren worden alle vijf met de hand gebotteld door de TRANSfair Foundation. Dit is een sociaal economische stichting voor de professionele en sociale integratie en ondersteuning van geestelijk benadeelde personen.

Stadler Form Essentiële Olie


✓ Volledig natuurlijk
✓ Dierproefvrij
✓ Ecologisch verantwoorde productie
✓ Vijf verschillende geuren

Vragen over de Essentiële Olie van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Essentiële Olie.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Merk Stadler Form

Essentiële Olie

Recharge 10 ml

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 13,90

Essentiële Olie

Relief 10 ml

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 13,90

Essentiële Olie

Refresh 10 ml

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 13,90

Essentiële Olie

Revive 10 ml

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 13,90

Essentiële Olie

Relax 10 ml

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, vanavond in huis
€ 13,90

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit