Stadler Form Julia Aromaverstuiver

By Fabian Zimmerli

Omschrijving

De Stadler Form Julia Aromaverstuiver is een ontwerp van Fabian Zimmerli. Om een geur op een gemakkelijke manier zacht door de ruimte te verspreiden is de Julia Aromaverstuiver ideaal met twee verschillende standen van intensiteit. De verstuiver verspreidt een heerlijk fijne mist die de geur optimaal zal verspreiden door de slingermodus. De bewegende dampopening kan worden geactiveerd door een knop aan de achterzijde van het apparaat. De mist pendelt dan over een hoek van ongeveer 160 graden waarmee de verspreiding subliem is. De Julia Aromaverstuiver werkt met een ultrasone technologie, waarbij een element op een hoge frequentie vibreert. Door de vibratie ontstaan extreem fijne waterdruppeltjes die als een nevel de ruimte in wordt geblazen. Aan het water in het waterreservoir kunnen 2-3 druppels essentiële olie worden toegevoegd. Deze druppels hoeven niet vermengd te worden met het water, want dat doet het ultrasone membraan.

Met een vol waterreservoir, van 200 ml, en een ingeschakelde intervalmodus kan de aroma diffuser tot 54 uur werken zonder dat deze bijgevuld hoeft te worden. De Julia zal in deze modus telkens tien minuten lang de mist verspreiden waarna een pauze van twintig minuten zal worden gehouden. Het voordeel van deze modus is dat er geen gewenning aan de geur zal zijn, waardoor de geur voortdurend geroken kan blijven worden. Als de intervalmodus uitgeschakeld is en de mist constant is, zal een vol waterreservoir ongeveer 18 uur meegaan.

Het licht van de LED lampjes die aangeven op welke intensiteitsstand de aromaverstuiver staat en of de interval modus ingeschakeld is kunnen worden uitgeschakeld als dit als storend wordt ervaren. Ook de verlichting van de mist kan worden uitgeschakeld.

De Julia Aromaverstuiver heeft een diameter van 13,5 centimeter, met een hoogte van 11,5 centimeter. De verstuiver is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stadler Form Julia Aromaverstuiver


✓ Waterreservoir van 200 ml
✓ Een vol waterreservoir gaat 18-54 uur mee
✓ Ultrasone technologie
✓ Slingermodus
✓ Verlichte mist

Vragen over de Julia Aromaverstuiver van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Julia Aromaverstuiver.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Designer Fabian Zimmerli
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Hoogte 11.5 cm
Diameter 13.5 cm
Bijlagen Julia Aromaverstuiver.pdf Julia Aromaverstuiver Gebruiksaanwijzing.pdf

Julia Aromaverstuiver

Black

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, vanavond in huis
€ 74

Julia Aromaverstuiver

Titanium

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 74

Julia Aromaverstuiver

Chili Red

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 74

Julia Aromaverstuiver

White

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 74

Bestel direct mee

Essentiële Olie

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 13,90

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit