Stadler Form Leo Ventilator

By Bernhard & Burkard

Omschrijving

De Stadler Form Leo Ventilator is een ontwerp van Bernhard & Burkard. Ondanks zijn kleine formaat blaast deze ventilator groots. De ventilator heeft een 3D oscillatiemodus, waardoor hij in allerlei richtingen kan blazen. De normale horizontale zwenkmodus kan ingesteld worden op 60, 90 of 180 graden. De verticale zwenkmodus kan ingesteld worden met een hoek variërend van -5 tot 85 graden. De combinatie tussen die twee modi zorgt voor een 3D luchtcirculatie die door de gehele ruimte voelbaar is. De reikwijdte van de luchtstroom is namelijk maar liefst 8 meter.

Er zijn vier snelheidsniveaus in te stellen waarmee de intensiteit te variëren is van een zachte lucht tot een stevige wind. De Leo Ventilator heeft ook een functie voor een natuurlijke bries. Tijdens deze modus varieert de snelheid van de ventilator automatisch, afhankelijk van de ingestelde snelheid. De Leo Ventilator kan zowel op de grond als op een tafel staan. Hij is gemakkelijk te verplaatsen door het synthetisch lederen handvat. Het bedieningspaneel zit op de voet van de ventilator, maar de ventilator is ook op afstand te bedienen door de bijgeleverde afstandsbediening. Deze hangt door middel van een magnetische bevestiging tegen de zijkant van de ventilator.

De breedte van de Leo Ventilator is 24 centimeter, de diepte van de ventilator is 20,5 centimeter en de hoogte is 33 centimeter.

Stadler Form Leo Ventilator


✓ Horizontale én verticale zwenkmodus
✓ Geluidsniveau tussen 27 en 57 dB
✓ Reikwijdte van luchtstroom is maar liefst 8 meter
✓ 4 snelheidsniveaus
✓ Bedieningspaneel op de voet én afstandsbediening
✓ Synthetisch lederen handvat

Vragen over de Leo Ventilator van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Leo Ventilator.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Bernhard & Burkard
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 20.5 cm
Breedte 24 cm
Hoogte 33 cm
Bijlagen Leo Gebruiksaanwijzing.pdf Leo.pdf

Leo Ventilator

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 129

Special Price € 109

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit