Stadler Form Roger Luchtreiniger

By Matti Walker

Omschrijving

De Stadler Form Roger Luchtreiniger is een ontwerp van Matti Walker. Met een familie van maar liefst drie Roger Luchtreinigers kunnen verschillende behoeften worden voorzien. De Roger Little kan schone lucht leveren in ruimtes tot 33 vierkante meter. De Roger Big is geschikt voor ruimtes tot 104 vierkante meter. De Roger zit niet alleen qua formaat tussen de Roger Little en Roger Big in, ook qua prestatie is deze variant de middelste van de drie. Hij is namelijk goed voor ruimtes met een oppervlakte tot 66 vierkante meter. Alle drie de leden van de Roger serie hebben ingebouwde sensors waarmee voortdurend de luchtkwaliteit wordt gemeten. De luchtreinigers werken optimaal wanneer ze onafgebroken ingeschakeld zijn. Door de intelligente automatische modus past de luchtreiniger de intensiteit waarmee de lucht gereinigd dient te worden aan.

De twee grootste varianten van de Roger familie, de Roger en de Roger Big, kunnen met een WiFi verbinding updates geven via een app over de luchtkwaliteit. Bediening van de luchtreiniger gaat ook via de app, of door middel van het bedieningspaneel op de bovenkant van het apparaat.

De luchtreinigers hebben een wasbaar voorfilter van textiel. Het filtert grove stofdeeltjes en vuil uit de lucht. De geïntegreerde Sanitized-hygiënefunctie beschermt het textiele voorfilter tegen microbiële groei. De antimicrobiële bescherming van Sanitized is gegarandeerd voor minstens 20 wasbeurten op 30 graden met een mild wasprogramma. De Dual Filter is de kern van de luchtreinigers. Het is een combinatie van een HEPA-filter en een actieve-koolfilter. Het gedeelte van de Dual Filter met de HEPA-filter filtert vuil zoals fijn stof, stuifmeel, virussen en bacteriën uit de lucht. De actieve-koolfilter adsorbeert gassen die in de lucht aanwezig zijn (geurtjes, tabaksrook, formaldehyde, tolueen, vluchtige organische stoffen, etc.) en filtert deze uit de lucht. De luchtreinigers worden geleverd inclusief de bijbehorende Dual Filter. Deze filter dient echter wel elke 8-12 maanden vervangen te worden, afhankelijk van de hoeveelheid lucht en gassen die de filter te verwerken krijgt.

De afmeting van de luchtreiniger is afhankelijk van het model:
Roger Little: b. 33 x d. 17 x h. 45 cm
Roger: b. 42 x d. 20 x h. 51,6 cm
Roger Big: b. 42 x d. 34 x h. 52 cm

Stadler Form Roger Luchtreiniger


✓ Filtert virussen en bacteriën uit de lucht
✓ Automatische modus
✓ Wasbaar voorfilter
✓ Ideaal voor hooikoortspatiënten

Vragen over de Roger Luchtreiniger van Stadler Form?

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Roger Luchtreiniger Little White

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 289

Roger Luchtreiniger Little Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 289

Roger Luchtreiniger Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 420

Roger Luchtreiniger Big Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 639

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit