Stadler Form Theo Luchtontvochtiger

By Matti Walker

Omschrijving

De Stadler FormTheo Luchtontvochtiger is een ontwerp van Matti Walker. Er kan met de Theo Luchtontvochtiger tot 10 liter vocht per dag uit de lucht worden gehaald in ruimtes met een oppervlak tot 40 vierkante meter. De vochtige lucht wordt binnenin het apparaat langs een koud element geleidt. Hierdoor condenseert het water dat in de lucht zit. De waterdruppels die zich op het koude oppervlak verzamelen vallen in het waterreservoir. Doordat de luchtontvochtiger van dit systeem gebruik maakt wordt het afgeraden de luchtontvochtiger te gebruiken in ruimtes waar het kouder is dan 10 graden Celsius. Bij lage temperaturen wordt de ontdooifunctie namelijk te vaak ingeschakeld. Wanneer het element verwarmd wordt, zal het vocht dat in de lucht zit niet meer condenseren op het element.

Wanneer het reservoir gevuld is met 2.1 liter water is de maximale capaciteit bereikt. Er gaat dan een rood lampje branden en de luchtontvochtiger schakelt automatisch uit. Wanneer de watertank geleegd is en teruggeschoven wordt in het apparaat schakelt de luchtontvochtiger automatisch weer in. Optioneel kan de bijgeleverde slang worden aangesloten op de luchtontvochtiger waardoor het water ook kan weglopen in een afvoer. Daardoor kan de luchtontvochtiger ook op continu basis worden gebruikt en dankzij de timer functie kan er een werkingsperiode worden ingesteld van 1 tot 7 uur. Doordat de luchtontvochtiger een geïntegreerde hygrostaat heeft, kan gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid worden ingesteld. Zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt stopt het apparaat met werken, totdat het luchtvochtigheidsgehalte weer afwijkt van het gewenste niveau.

De Theo Luchtontvochtiger heeft een breedte van 30,5 centimeter, een diepte van 21,6 centimeter en een hoogte van 51,6 centimeter.

Stadler Form Theo Luchtontvochtiger


✓ Geïntegreerde hygrostaat
✓ Timerfunctie
✓ Waterreservoir van 2,1 liter
✓ Slang voor constante afvoer

Vragen over de Theo Luchtontvochtiger van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Theo Luchtontvochtiger.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Designer Matti Walker
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 21.6 cm
Breedte 30.5 cm
Hoogte 51.6 cm

Theo Luchtontvochtiger

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 276

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit