Stadler Form Viktor Luchtreiniger

By Matti Walker

Omschrijving

De Stadler Form Viktor Luchtreiniger is een ontwerp van Matti Walker. De voorfilter haalt grote stofpartikels en vervuilingen uit de lucht. Voor een goede werking van de luchtreiniger dient het voorfilter regelmatig schoongemaakt te worden met een stofzuiger. Elke zes maanden dient de filter te worden vervangen. De HPP filter is het kernstuk van de luchtreiniger. Deze filter haalt bacteriën, fijne stof, pollen, uitscheidingen van stofmijten en schimmel uit de lucht. De HPP filter dient elke twee maanden gereinigd te worden onder koud stromend water met gebruik van een afwasmiddel. Tot slot stroomt de lucht door de actieve-koolfilter. Deze filter kan gassen, zoals slechte geuren en tabaksrook, absorberen. Afhankelijk van de belasting van de lucht door slechte geuren en tabak dient dit filter elke zes maanden te worden vervangen.

Naast het wegfilteren van nare geur kan de Viktor Luchtreiniger ook een fijne geur aan de lucht toevoegen. Het vlies van de speciale reukstoflade kan met één tot twee druppels geurolie worden besprenkeld. Daarna zal zich een aangename geur door de kamer verspreiden.

De vijf verschillende snelheidstrappen zorgen voor duurzame werking in ruimtes van verschillende oppervlakten. Op een van de hogere standen kan de Viktor Luchtreiniger ruimtes met een oppervlakte tot 50 vierkante meter voorzien van schone lucht. Het apparaat heeft ook een timer stand, waardoor de luchtreiniger automatisch uitschakelt na 2, 4 of 8 uur. Dankzij de dimbare LED-lampjes is de luchtreiniger ook geschikt voor op de slaapkamer.

De Viktor Luchtreiniger heeft een breedte en diepte van 24,6 centimeter en een hoogte van 45,1 centimeter.

Stadler Form Viktor Luchtreiniger


✓ Geschikt voor ruimtes tot 50 vierkante meter
✓ Zuivert de lucht
✓ Vijf verschillende snelheidstrappen
✓ Timer functie

Vragen over de Viktor Luchtreiniger van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Viktor Luchtreiniger.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Designer Matti Walker
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 24.6 cm
Breedte 24.6 cm
Hoogte 45.1 cm
Bijlagen Stadler Form Viktor.pdf Stadler Form Viktor Gebruiksaanwijzing.pdf

Viktor Luchtreiniger

White

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 289

Viktor Luchtreiniger

Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 289

Bestel direct mee

Viktor Filterset

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 25,60

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit