Stadler Form Zoe Aromaverstuiver

By Fabian Zimmerli

Omschrijving

De Stadler Form Zoe Aromaverstuiver is een ontwerp van Fabian Zimmerli. De Zoe Aroma verspreidt een heerlijke fijne mist die de geur optimaal zal verspreiden. De Zoe Aromaverstuiver werkt met een ultrasone technologie, waarbij een element op een hoge frequentie vibreert. Door de vibratie ontstaan extreem fijne waterdruppeltjes die als een nevel de ruime in wordt geblazen. Aan het water in het waterreservoir kunnen 2-3 druppels essentiële olie worden toegevoegd. Deze druppels hoeven niet vermengd te worden met het water, want dat doet het ultrasone membraan. Vervolgens kan Zoe met een volle tank (100 ml water) ongeveer 10 uur lang een heerlijke geur verspreiden. Het water blijft koud, dus de Zoe Aromaverstuiver is kind- en diervriendelijk. Mocht het waterreservoir leeg zijn dan schakelt de Zoe Aromaverstuiver vanzelf uit.

De Zoe Aromaverstuiver heeft een elegante vormgeving. De koperkleurige spiegelende kom op de bovenkant van de diffuser heeft een gat in het midden waar de mist uitkomt. De koude mist heeft een warme kleur door de Amber Light technologie. De nevel lijkt hierdoor als een vlam uit de aroma diffuser op te rijzen. Indien de helderheid van de verlichte mist storend is, bijvoorbeeld in de slaapkamer, dan de gedimde modus worden ingeschakeld door één keer op de verlichtingsknop te drukken. Door twee keer op de knop te drukken gaat de verlichting helemaal uit.

De Zoe Aromaverstuiver heeft een diameter van 11,3 centimeter, met een hoogte van 10,5 centimeter. De verstuiver is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stadler Form Zoe Aromaverstuiver


✓ Waterreservoir van 80 ml
✓ Een volle tank verspreidt tot 10 uur lang geur
✓ Ultrasone technologie
✓ Elegante vormgeving
✓ Met verlichting

Vragen over de Zoe Aromaverstuiver van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form Zoe Aromaverstuiver.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Designer Fabian Zimmerli
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Hoogte 10.5 cm
Diameter 11.3 cm
Bijlagen Zoe Aromaverstuiver.pdf Zoe Aromaverstuiver Gebruiksaanwijzing.pdf

Zoe Aromaverstuiver

Black

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 57

Zoe Aromaverstuiver

White

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 57

Bestel direct mee

Essentiële Olie

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 13,90

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit