Vitra Standard Chair

By Jean Prouvé

Omschrijving

De Vitra Standard Chair, ontworpen door ingenieur en ontwerper Jean Prouvé, is een regelrechte klassieker die al ruim 60 jaar in productie is. Stoelen worden het meest belast op de achterpoten, die het gewicht van het bovenlichaam van de persoon op de stoel dragen. Prouvé integreerde dit eenvoudige gegeven in zijn ontwerp voor de Standard-stoel: voor de voorpoten volstaat staalbuis, aangezien deze minder belast worden; de achterpoten daarentegen bestaan uit dikke, holle buizen die het primaire gewicht overzetten naar de vloer.

De Standard-stoel is verkrijgbaar in een klassieke uitvoering met zitting en rugleuning in hout, of als het Standard SP-model met zitting en rugleuning in kunststof.

Deze uitvoering van de Standard Chair, is leverbaar met een onderstel in verschillende kleuren. De zitting is uitgevoerd in naturel eiken, donker gevernist eiken of noten.

Vanwege de vele opties hebben we slechts een aantal stoelen die direct te bestellen zijn. Zit uw favoriet er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Vitra Standard Chair


✓ Klassieker!
✓ Tal van uitvoeringen
✓ Afmetingen: b. 42 x h. 81,5 x d. 49 cm.
✓ Design: Jean Prouvé
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Jean Prouvé
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 49
Breedte 42
Hoogte 81.5
Zithoogte 46.5

Standard Chair

Naturel Eiken / Japanese Red

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 799

Standard Chair

Naturel Eiken / Diepzwart

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 799

Standard Chair

Donker Eiken / Diepzwart

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit