Gubi Stay Bank

By Space Copenhagen

Omschrijving

De Gubi Stay Bank is een ontwerp van Space Copenhagen.

Space Copenhagen is opgericht door twee Deense designers, genaamd Peter Bundgaard Rützou en Signe Bindslev Henriksen. Beiden hebben gestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture en hebben na hun studie besloten om te proberen samen de wereld te veroveren. Als het gaat om interieurdesign is dat ook aardig gelukt. Space Copenhagen heeft al met diverse grote, vooraanstaande designlabels mogen werken, onder andere Georg Jensen and Fredericia Furniture en NOMA and Geranium in Kopenhagen. Designs geïnspireerd door een geheel persoonlijke zienswijze met een eigen identiteit is het streven.

Gubi is opgericht door én voor liefhebbers van design. Doel van het Deense Gubi is om met hun ontwerpen toeschouwers steeds opnieuw versteld te doen staan. Vanuit hun innovatieve oogpunt creëren ze vooruitstrevend design dat ieders interieur zal doen opleven. Gubi heeft door de jaren heen steeds vast weten te houden aan eigen opvattingen, denkwijze en overtuiging. Dat maakt van Gubi een merk met een geheel eigen expressie. Dat is ook te herkennen in de Stay Bank. Deze bank is ontworpen met een duidelijke focus op comfort. Bovendien is aandacht besteed aan een sfeervolle ambiance waardoor Stay een plezierige aanvulling is op uw interieur.

De Stay Bank van Gubi heeft een frame van massief hout dat bedekt wordt met polyurethaanschuim voor een optimaal comfort. Voor zowel een comfortabel als aangenaam resultaat wordt de bank bekleed. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De bank is verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Heeft u interesse in een andere afmeting of stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Gubi Stay Bank


✓ Diverse uitvoeringen
✓ Hoogwaardige kwaliteit materiaal
✓ Verkrijgbaar in vier verschillende maten
✓ Zithoogte: 41 cm.
✓ Design: Space Copenhagen

Vragen over de Stay Bank van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen staat of indien u meer informatie wenst over de Gubi Stay Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Stay - Velvet 234

b. 190 x h. 78 x d. 70 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.999

Stay - Velvet 420

b. 190 x h. 78 x d. 70 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit