Viccarbe Step Bank

By Vincent Van Duysen

Omschrijving

De Step Bank is ontworpen door Vincent Van Duysen en behoort tot de collectie van het designmerk Viccarbe. Step is een modulaire bank die in vele verschillende composities verkrijgbaar is. Door de prachtige proporties en het verrassende comfort is het bovendien een bank die bijzonder aangenaam is.

Door middel van met de hand gestikte naden is gepoogd warmte toe te voegen aan het unieke architecturale design van de Step Bank. Hierdoor is de bank zowel geschikt voor gebruik binnen zakelijke vestigingen als voor gebruik thuis.

De Step modulaire bank kan bekleed worden met een stofsoort naar keuze in talloze mooie uitvoeringen. Verschillende modules zijn verkrijgbaar: rechte- en hoekmodules (met en zonder arm), chaise longues en voetenbanken in verschillende afmetingen. Hierdoor is er voor iedereen dé ideale Step Bank.

De structuur van de Step bank is vervaardigd uit massief hout.

Doordat er talloze verschillende uitvoeringsmogelijkheden bestaan voor de Step Bank is deze modulaire bank niet direct online te bestellen. Indien u meer informatie wenst of wanneer u de Step Bank wilt bestellen verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Viccarbe Step Bank


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Vele verschillende uitvoeringen
✓ Zithoogte: 36 cm.
✓ Design: Vincent Van Duysen

Bovengenoemde prijs is gebaseerd op een compositie met afmetingen 395 x 170 cm, bekleed met stof uit categorie 2.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Vincent Van Duysen
Garantie 5 jaar
Merk Viccarbe
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 36

Step Bank
Vanafprijs

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 4.604

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit