Menu Stick System 1 x 2 Kast (op=op)

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 1 x 2 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Het Stick System is opgebouwd uit twee componenten: spijlen - ‘sticks’ - van essenhout die bij elkaar worden gehouden door gepoedercoat metalen koppelstukken. De planken bestaan eveneens uit gepoedercoat metaal in dezelfde kleur. Met deze constructie hebben Jan Plechác en Henry Wielgus een prachtig kastensysteem afgeleverd, waar dit 1 x 2 kastje onderdeel van is. De designers beoogden een slim en mooi systeem te ontwerpen, dat geschikt is voor de moderne generatie. De mobiele generatie die zich verplaatst en daar een passend systeem bij nodig heeft. Stick System bestaat uit tal van verschillende maten die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo is er voor iedere ruimte een passende kast of combinatie van kasten.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. De gecombineerde kleuren van gebeitst hout en metaal staan in harmonie met elkaar en stralen rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Dit 1 x 2 kastje is uitgevoerd in wit essen met witte planken. Het kastje is 73.4 centimeter breed, 58 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 1 x 2 Kast is een product van het Deense Menu, ontworpen door Jan & Henry. Jan Plechác en Henry Wielgus, twee Tsjechische designers, ontmoetten elkaar op de Academy of Art, Architecture en Design in Praag. In 2011 richtten ze samen een eigen studio op. Hun doel is om meubelen voor de jongere generatie te creëren. Het belangrijkste in hun werk als designers vinden ze dat ze verantwoordelijkheid blijven dragen naar de aarde en de mensen die er wonen.

Menu Stick System 1 x 2 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 73.4 x h. 58 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 1 x 2 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 1 x 2 Kast.

Kasten actie
Ontvang een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een design kast. Deze actie is geldig t/m 31 mei.
Lees meer over de actie.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Breedte 73.4 cm.
Hoogte 58 cm.

Stick System 1 x 2 (op=op)

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 354

Special Price € 311,52

Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit