Menu Stick System 1 x 3 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 1 x 3 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Twee componenten vormen de constructie van het Stick System: essenhouten spijlen (sticks) en gepoedercoat metalen koppelstukken, die het geheel bij elkaar houden. De planken bestaan uit gepoedercoat metaal in een zelfde kleur als de koppelstukken. Jan Plechác en Henry Wielgus beoogden een slim en mooi kastensysteem te ontwerpen, dat geschikt is voor de moderne generatie. Deze generatie is altijd in beweging en heeft daarbij een passend systeem nodig. Het Stick System is een prachtige collectie geworden, bestaande uit meerdere maten, waaronder deze 1 x 3 kast. De maten kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor er voor iedere ruimte een passende kast of combinatie van kasten is.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinatie van gebeitst hout en metaal staat in harmonie met elkaar en straalt rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van onder andere boeken. Deze 1 x 3 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken en wit essen met witte planken. De kast is 73.4 centimeter breed, 95.7 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 1 x 3 Kast is een product van het Deense Menu, ontworpen door Jan & Henry. De Tsjechische designers Jan Plechác en Henry Wielgus ontmoetten elkaar in Praag op de Academy of Art, Architecture en Design. Het samenwerken tijdens de opleiding beviel goed en in 2011 richtten ze samen een eigen studio op. Zij ontwerpen vooral meubelen voor de jongere generatie en letten tijdens het designproces altijd op hun verantwoordelijkheid naar de aarde en de mensen die er leven.

Menu Stick System 1 x 3 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In twee eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 73.4 x h. 95.7 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 1 x 3 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 1 x 3 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Hoogte 95.7 cm.
Breedte 73.4 cm.

Stick System 1 x 3

Zwart - Donker Essen

Levertijd: Vanaf november
€ 556

Stick System 1 x 3

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 556

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit