Menu Stick System 1 x 4 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 1 x 4 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Designers Jan Plechác en Henry Wielgus beoogden met het Stick System een slim en mooi kastensysteem te ontwerpen. Een systeem dat geschikt is voor de moderne generatie, die altijd in beweging is. Het Stick System is een prachtige collectie geworden bestaande uit meerdere maten, waaronder deze 1 x 4 kast. De kast bestaat uit spijlen van essenhout – sticks – en heeft gepoedercoate metalen planken en koppelstukken, die het geheel bij elkaar houden. De verschillende maten kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor er voor iedere ruimte een passende kast of combinatie van kasten is, geschikt om met u mee te bewegen.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinatie van gebeitst hout en metaal staat in harmonie met elkaar en straalt rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Deze 1 x 4 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken en wit essen met witte planken. De kast is 73.4 centimeter breed, 133.4 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 1 x 4 Kast is een product van het Deense Menu, ontworpen door Jan & Henry. Jan Plechác en Henry Wielgus werkten voor het eerst samen tijdens hun opleiding aan de Academy of Art, Architecture en Design. Na de opleiding stelde Jan zijn afstudeerwerk tentoon op de Salone Sattellite in 2011 en vanaf toen ging het balletje rollen. Designers en fabrikanten toonden interesse en sinds 2012 ontwerpen de twee samen vanuit hun eigen studio voor bekende designlabels als Cappellini en natuurlijk Menu.

Menu Stick System 1 x 4 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In twee eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 73.4 x h. 133.4 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 1 x 4 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 1 x 4 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Breedte 73.4 cm.
Hoogte 133.4 cm.

Stick System 1 x 4

Zwart - Donker Essen

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 708

Special Price € 623,04

Stick System 1 x 4

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 708

Special Price € 623,04

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit