Menu Stick System 1 x 5 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 1 x 5 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Een mooi en slim kastensysteem ontwerpen dat uit te breiden en aan te passen is, dat beoogden Jan Plechác en Henry Wielgus te creëren met het Stick System. Deze serie bestaat uit meerdere maten die met elkaar gecombineerd kunnen worden, waaronder deze 1 x 5 kast, de hoogste variant in de serie. De kast is opgebouwd uit twee componenten: houten spijlen, sticks genaamd, planken en koppelstukken van gepoedercoat metaal. De koppelstukken houden de spijlen van essenhout bij elkaar. Het design is ontworpen voor de moderne generatie, die altijd in beweging is. Voor iedere ruimte is er een passende kast of combinatie van kasten.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinatie van gebeitst hout en metaal staat in harmonie met elkaar en straalt rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Deze 1 x 5 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken en wit essen met witte planken. De kast is 73.4 centimeter breed, 171.1 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 1 x 5 Kast is een product van het Deense Menu, ontworpen door Jan & Henry. Tijdens hun opleiding aan de Academy of Art, Architecture en Design in Praag kwamen Jan Plechác en Henry Wielgus elkaar voor het eerst tegen en werd de basis voor hun samenwerking gelegd. Het balletje ging aan het rollen nadat Jan zijn afstudeerwerk tentoonstelde op de Salone Sattellite in 2011, waar zijn werk veel aandacht genoot. Deze interesse leidde tot een eigen studio samen met Henry, van waaruit zij vooral meubelen ontwerpen voor de jongere generatie.

Menu Stick System 1 x 5 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In twee eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 73.4 x h. 171.1 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System Kast 1x5 van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System Kast 1x5.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Breedte 73.4 cm.
Hoogte 171.1 cm.

Stick System 1 x 5

Zwart - Donker Essen

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 840

Special Price € 739,20

Stick System 1 x 5

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 840

Special Price € 739,20

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit