Menu Stick System 3 x 2 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 3 x 2 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Deze 3 x 2 kast is onderdeel van de Stick System collectie, een kastensysteem bestaande uit meerdere maten die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het systeem is opgebouwd uit twee componenten: essenhouten spijlen – sticks – en gepoedercoat metalen planken en koppelstukken. Jan Plechác en Henry Wielgus beoogden met het Stick System een systeem te maken dat uit te breiden en aan te passen is, geschikt voor de moderne generatie die altijd in beweging is. Voor iedere ruimte is er daarom een passende kast of combinatie van kasten te maken.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinaties van gebeitst hout en metaal staan in harmonie met elkaar en stralen rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Deze 3 x 2 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken, wit essen met witte planken en licht essen met grijze planken. De kast is 195.4 centimeter breed, 58 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 3 x 2 Kast is een product van het Deense Menu, ontworpen door Jan & Henry. Jan Plechác en Henry Wielgus leerden elkaar kennen op de Academy of Art, Architecture en Design in Praag, waar de basis voor hun samenwerking werd gelegd. Nadat het afstudeerwerk van Jan op de Salone Sattellite in 2011 veel interesse genoot, richtte hij samen met Henry hun designstudio op. Van hieruit ontwerpen zij vooral meubelen voor de jongere generatie.

Menu Stick System 3 x 2 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In drie eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 195.4 x h. 58 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 3 x 2 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 3 x 2 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Hoogte 58 cm.
Breedte 195.4 cm.

Stick System 3 x 2

Zwart - Donker Essen

Levertijd: Vanaf oktober
€ 840

Stick System 3 x 2

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 840

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit