Menu Stick System 3 x 5 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 3 x 5 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Met drie rijen in de breedte en 5 rijen in de hoogte is deze 3 x 5 de grootste kast binnen de Stick System serie. Een grote kast die de wand vult of een mooie roomdivider vormt. De designers van het Stick System, Jan Plechác en Henry Wielgus beoogden een kastensysteem te maken voor de moderne generatie, de generatie die altijd in beweging is. Daarbij hoort een systeem dat met hen meebeweegt en de mogelijkheid biedt om aan te passen en uit te breiden. Voor iedere ruimte is er een geschikte maat. De kast bestaat uit sticks; spijlen van essenhout, welke bij elkaar gehouden worden door gepoedercoate metalen koppelstukken en planken.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinaties van gebeitst hout en metaal staan in harmonie met elkaar en stralen rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Deze 3 x 5 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken en wit essen met witte planken. De kast is 195.4 centimeter breed, 171.1 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 3 x 5 Kast is een product van Menu. Het Stick System sluit aan op de filosofie van het Deense designlabel, producten met een functie aanbieden die het leven een beetje leuker maken. Jan Plechác en Henry Wielgus leerden elkaar kennen tijdens hun studie in Praag op de Academy of Art, Architecture en Design. In 2011, na het tentoonstellen van hun afstudeerwerk, ging het balletje rollen. Sindsdien ontwerpen zij vanuit hun eigen studio vooral meubelen voor de jongere generatie.

Menu Stick System 3 x 5 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In twee eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 195.4 x h. 171.1 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 3 x 5 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 3 x 5 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Breedte 195.4 cm.
Hoogte 171.1 cm.

Stick System 3 x 5

Zwart - Donker Essen

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 2.055

Special Price € 1.808,40

Stick System 3 x 5

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 2.055

Special Price € 1.808,40

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit