Artek Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd

By Alvar Aalto

Omschrijving

De Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd is ontworpen door de Finse architect Alvar Alto.

Artek werd in 1935 door 4 architecten opgericht: Alvar en Aino Aalto, Maire Gullsichsen en Nils Gustav-Hahl. Alle door Artek gecreëerde producten zijn functioneel en esthetisch. Nog steeds staat Artek bekend als één van de meest innovatieve designmerken op het gebied van modern design en het creëren van nieuwe wegen op het snijvlak van design, architectuur en kunst.

Alvar Aalto was een Fins architect en industrieel ontwerper en stond bekend om zijn meubels, lampen en textiel. Het design van Alvar Aalto is gebaseerd op menselijke en natuurgerichte ideologie. Zijn design geniet populariteit over de hele wereld, ongeacht de veranderingen in de hedendaagse designtrends. Alvar Aalto was één van de eerste en meest invloedrijke architecten in Scandinavië. Zijn bekendste werken zijn de Finlandiahal te Helsinki, het stadhuis te Säynätsalo en de Technische Universiteit van Helsinki.

De Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd is in talloze stof- ledersoorten te stofferen en is verkrijgbaar met een onderstel op basis van 3 of 4 poten. De Stool (E)60 heeft een hoogte van 44 centimeter en een diameter van 38 centimeter.

De genoemde vanafprijs is op basis van een onderstel met 3 poten, naturel gelakt, en een stof uit stofgroep 1.

Gezien de vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden waarin de Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd verkrijgbaar is, is deze kruk niet direct online te bestellen. Voor meer informatie over deze kruk, of voor het bestellen van deze kruk verzoeken wij u gebruik te maken van ons offerteformulier.

Artek Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd


✓ Gestoffeerd
✓ Met 3 of 4 poten
✓ Diverse uitvoeringen
✓ Afmetingen: Ø 38 x h. 44 cm.
✓ Design: Alvar Aalto

Vragen over de Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd van Artek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artek Stool (E)60 Kruk Gestoffeerd.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Alvar Aalto
Merk Artek
Hoogte 44
Diameter 38
Opties Gestoffeerd, Stapelbaar
Zithoogte 44

Stool (E)60 Gestoffeerd
Vanafprijs

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 313

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit