String Wandkast Combinatie 1

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 1 is een ontwerp van Nisse Strinning, Anna von Schewen & Björn Dahlström. De diverse functies van de verschillende elementen maken deze kast tot een ideaal opbergsysteem! Tussen de metalen staanders kunt u uw lievelingsschoenen kwijt op het speciale metalen schoenenrek. Uw favoriete tijdschriften legt u op de metalen tijdschriftenplank of in de metalen tijdschriftenhouders. De MDF planken met daarop een laag van zwart gebeitst essenfineer bieden plaats voor allerlei andere spullen. Spullen die u liever uit het zicht wilt hebben, plaatst u in de verschillende MDF kastjes die zijn voorzien van een laag van zwart gebeitst essenfineer. Spullen die u juist tentoon wilt stellen, krijgen een mooie plaats achter de glazen schuifdeuren.

De kast bestaat uit verschillende losse onderdelen. Tussen de vier zwarte staanders van 200 centimeter hoog zijn vier legplanken, één tijdschriftenplank en één schoenenplank met een breedte van 78 centimeter geplaatst. U krijgt tevens twee extra legplanken geleverd die u naar eigen inzicht in de kast kunt plaatsen. Daarnaast zijn er tussen de staanders twee kastjes met lades, één kastje met schuifdeuren en twee kastjes met glazen schuifdeuren van 78 x 42 centimeter geplaatst. Aan de zijkanten van de kast hangen twee tijdschriftenhouders van 17 x 37 x 5 centimeter. De diepte van de kast bedraagt 30 centimeter.

De Wandkast Combinatie 1 behoort tot de collectie van String. De Zweedse architect Nisse Strinning ontwierp in 1949 de eerste String Pocket Wandkast. De String Kasten mogen inmiddels dus echte designklassiekers genoemd worden, maar zijn vandaag de dag nog steeds razend populair! Met hulp van designers Anna von Schewen & Björn Dahlström is de String collectie flink uitgebreid en verschijnen er nog regelmatig nieuwe accessoires.

U heeft tevens de mogelijkheid uw eigen String Kast te ontwerpen met de handige String Configurator!

String Wandkast Combinatie 1


✓ Scandinavisch design
✓ Ideaal opbergsysteem
✓ Losse elementen
✓ Materiaal: metaal, MDF, essenfineer, glas
✓ Afmeting: b. 240 x h. 200 x d. 30 cm.
✓ Designers: Nisse Strinning, Anna von Schewen & Björn Dahlström

Vragen over de Wandkast Combinatie 1 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 1.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 200 cm.
Breedte 240 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 1

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.149

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit