String Wandkast Combinatie 2

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 2 is een ontwerp van Nisse Strinning, Anna von Schewen & Björn Dahlström. De vele planken en kastjes in deze String Kast bieden plaats voor allerlei spullen. De twee linker planken boven de kastjes hebben een extra hoge rand, hierdoor kunnen spullen er niet zomaar vanaf vallen. Bovendien zitten er kleine gaatjes in deze planken, waardoor u de kast naar wens uit kunt breiden met verschillende accessoires uit de String+ collectie. Voor uw schoenen zit er zelfs een speciale schoenenplank in deze wandcombinatie. In de kastjes bergt u spullen op die u liever uit het zicht wilt hebben, terwijl u op de planken spullen plaatst die juist gezien mogen worden. De planken met hoge rand en de staanders zijn gemaakt van stevig metaal. De schoenenplank, de bovenste negen planken en de kastjes zijn vervaardigd uit MDF met daarop een witte laklaag.

De kast bestaat uit verschillende losse onderdelen. Tussen de vier zwarte staanders met een hoogte van 200 centimeter zijn negen legplanken, twee planken met hoge randen en een schoenenplank geplaatst van 78 centimeter breed. De drie kastjes onderin zijn 78 centimeter breed en 42 centimeter hoog. De diepte van de kast is 30 centimeter.

De Wandkast Combinatie 2 behoort tot de collectie van String. In het jaar 1949 heeft de Zweedse architect Nisse Strinning de eerste String Kast ontworpen. Inmiddels mogen we de Sting Kasten dus wel echte designklassiekers noemen, maar tegenwoordig zijn ze nog steeds razend populair! Nisse Strinning is in 2006 overleden, maar met hulp van designers Anna von Schewen & Björn Dahlström leeft het merk voort en blijft de collectie nog regelmatig uitbreiden met verschillende accessoires.

Met de handige String Configurator kunt u tevens uw eigen unieke Sting Kast ontwerpen!

String Wandkast Combinatie 2


✓ Scandinavisch design
✓ Modulair systeem
✓ Ideaal opbergsysteem
✓ Materiaal: metaal, MDF
✓ Afmeting: b. 240 x h. 200 x d. 30 cm.
✓ Designers: Nisse Strinning, Anna von Schewen & Björn Dahlström

Vragen over de Wandkast Combinatie 2 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 2.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 200 cm.
Breedte 240 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 2

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.142

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit