String Wandkast Combinatie 4

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 4 is een ontwerp van Nisse Strinning. Deze kast is geschikt voor verschillende ruimtes in uw interieur, bijvoorbeeld voor in uw woonkamer. Uw tijdschriften kunt u kwijt op de speciale schuine tijdschriftenplank. Op de andere planken kunt u bijvoorbeeld uw mooiste accessoires neerzetten. Het kastje biedt opbergplaats voor spullen die u juist liever uit het zicht wilt hebben. De staanders zijn gemaakt van stevig metaal. De overige onderdelen zijn gemaakt van MDF, voorzien van een laag van essenfineer en afgewerkt met een blanke lak.

De kast bestaat uit verschillende losse elementen. Tussen de twee zwarte staanders van 200 centimeter hoog zijn vier legplanken en een tijdschriftenplank van 78 centimeter breed geplaatst. Tevens krijgt u twee extra legplanken geleverd die u naar eigen inzicht in de kast kunt plaatsen. Het kastje is 78 centimeter breed en 42 centimeter hoog. De diepte van de totale kast is 30 centimeter.

De Wandkast Combinatie 4 behoort tot de collectie van String. Het begon allemaal in 1949, toen Nisse Strinning de eerste String Kast ontwierp. We mogen het inmiddels dus wel over echte designklassiekers hebben, maar tegenwoordig zijn de String Kasten nog steeds een groot succes! Nisse Strinning is helaas overleden in 2006, maar het merk String leeft voort. Designers Björn Dahlström & Anna von Schewen spelen hierin een belangrijke rol. Zij hebben bijvoorbeeld een groot aantal accessoires voor de Sting Kasten ontworpen.

Wilt u liever zelf een Stacked Kast samenstellen? Maak dan gebruik van de handige String Configurator!

String Wandkast Combinatie 4


✓ Scandinavisch design
✓ Losse modules
✓ Geschikt voor verschillende ruimtes
✓ Materiaal: metaal, MDF, essenfineer
✓ Afmeting: b. 80 x h. 200 x d. 30 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning

Vragen over de Wandkast Combinatie 4 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 4.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 200 cm.
Breedte 80 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 4

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.082

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit