String Wandkast Combinatie 5

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 5 is een ontwerp van Nisse Strinning, Anna von Schewen & Björn Dahlström. De kast bestaat uit losse elementen, waardoor u de kast later nog kunt aanpassen of uitbreiden. In de huidige opstelling zijn elementen met verschillende functies tussen twee wandbeugels en twee staanders geplaatst. Op de planken kunt u spullen zoals uw lievelingsboeken of uw favoriete accessoires neerzetten. Het kastje met schuifdeuren is geschikt om spullen die u juist uit het zicht wilt hebben in op te bergen. De schuine plank vormt een handige plaats voor uw tijdschriften. De wandbeugels en staanders zijn gemaakt van metaal. De planken en het kastje zijn gemaakt van MDF en bekleed met een laag van zwart gebeitst essenfineer.

Tussen de zwarte staanders met een hoogte van 85 centimeter zijn een legplank van 78 centimeter breed en een kastje met schuifdeuren van 78 x 42 centimeter geplaatst. Daarboven zijn twee legplanken en een tijdschriftenplank van 78 centimeter breed tussen de zwarte wandbeugels met een hoogte van 75 centimeter geplaatst. De diepte van de wandkast bedraagt 30 centimeter.

De Wandkast Combinatie 5 behoort tot de collectie van String. De allereerste String Kast werd door Nisse Strinning ontworpen in het jaar 1949. Na meer dan een halve eeuw mogen we over een echte designklassieker spreken, maar vandaag de dag zijn de String Kasten nog steeds een daverend succes! Met hulp van designers Björn Dahlström & Anna von Schewen is de collectie de laatste jaren flink uitgebreid en blijven er regelmatig nieuwe accessoires verschijnen.

U heeft tevens de mogelijkheid zelf een opstelling te maken met de verschillende String elementen. U kunt hiervoor gebruik maken van de handige String Configurator.

String Wandkast Combinatie 5


✓ Scandinavisch design
✓ Bestaat uit losse elementen
✓ Later aan te passen of uit te breiden
✓ Materiaal: metaal, MDF, essenfineer
✓ Afmeting: b. 80 x h. 190 x d. 30 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning, Anna von Schewen & Björn Dahlström

Vragen over de Wandkast Combinatie 5 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 5.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 190 cm.
Breedte 80 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 5

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 940

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit