String Wandkast Combinatie 6

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 6 is een ontwerp van Nisse Strinning. Doordat bij deze combinatie gebruik is gemaakt van lage staanders, doet deze wandkast dienst als dressoir. Tussen de staanders zijn twee kastjes en twee planken geplaatst. U krijgt tevens een extra plank meegeleverd die u naar eigen inzicht kunt gebruiken. Eén van de twee kastjes heeft glazen schuifdeuren, waarachter u mooie accessoires of leuke persoonlijke accessoires tentoon kan stellen. Het andere kastje biedt ruimte om spullen in op te bergen. Naar wens kunt u deze wandcombinatie later nog aanpassen of uitbreiden met de verschillende losse modules uit de String collectie.

De metalen staanders hebben een hoogte van 85 centimeter. De planken en kastjes die ertussen zijn geplaatst beide zijn gemaakt van MDF en voorzien van een witte laklaag. De planken die hebben een breedte van 78 centimeter. De beide kastjes zijn 78 centimeter breed en 42 centimeter hoog. De diepte van de totale kast bedraagt 30 centimeter.

De Wandkast Combinatie 6 behoort tot de collectie van String. Meer dan een halve eeuw geleden werd de eerste String Kast ontworpen door Nisse Strinning. De Sting Kasten mogen inmiddels dus wel als echte designklassiekers betiteld worden, maar tegenwoordig zijn deze kasten nog steeds een daverend succes! Vanaf 2013, 7 jaar na het overlijden van Nisse Strinning, laten met name ontwerpers Björn Dahlström & Anna von Schewen het merk voortleven. Ze hebben gezorgd voor een uitbreiding van de collectie en ontwerpen nog regelmatig nieuwe accessoires.

Ontwerpt u liever zelf uw String Kast? Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de handige String Configurator.

String Wandkast Combinatie 6


✓ Scandinavisch design
✓ Modulair systeem
✓ Later nog aan te passen of uit te breiden.
✓ Materiaal: metaal, MDF, glas
✓ Afmeting: b. 160 x h. 85 x d. 30 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning

Vragen over de Wandkast Combinatie 6 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 6.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 85 cm.
Breedte 160 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 6

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.107

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit