String Wandkast Combinatie 8

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 8 is een ontwerp van Nisse Strinning, Björn Dahlström & Anna von Schewen. Deze wandcombinatie is ideaal voor in de keuken! Op de metalen planken kunt u al uw pannen en ander keukengerei kwijt. Doordat de kast uit losse elementen bestaat, kunt u zelf de hoogte van de planken bepalen. Op deze manier kunt u ook voor bijvoorbeeld uw hoge soeppan ruimte maken. Met de metalen stang heeft u tevens de mogelijkheid spullen op te hangen. De kleine metalen haken zijn erg handig om klein keukengerei zoals een garde, een zeef of een grote soeplepel aan op te hangen.

De verschillende elementen waaruit deze wandcombinatie bestaat zijn gemaakt van metaal en voorzien van een grijze laklaag. Tussen de drie staanders van 200 centimeter hoog zijn aan de linkerkant twee planken met lage rand en drie planken met hoge rand van 78 centimeter breed geplaatst. Aan de rechterkant zijn drie planken met lage rand en één plank met hoge rand van 58 centimeter breed geplaatst. De kast is 30 centimeter diep.

De Wandkast Combinatie 8 behoort tot de collectie van String. In het jaar 1949 werd de allereerste String Kast ontworpen door Nisse Strinning. Na meer dan een halve eeuw mogen we de String Kasten dus wel als echte designklassiekers betitelen, maar vandaag de dag zijn ze nog steeds immens geliefd. De collectie is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Met name designers Björn Dahlström & Anna von Schewen hebben hier een grote bijdrage aan geleverd. Zij ontwierpen onder andere metalen planken en verschillende accessoires.

Wilt u liever zelf een samenstelling maken van de verschillende String elementen? Met de handige String Configurator kunt u zelf een uniek ontwerp maken!

String Wandkast Combinatie 8


✓ Scandinavisch design
✓ Losse elementen
✓ Perfect voor in de keuken
✓ Materiaal: metaal
✓ Afmeting: b. 140 x h. 200 x d. 30 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning, Björn Dahlström & Anna von Schewen

Vragen over de Wandkast Combinatie 8 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 8.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 200 cm.
Breedte 140 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 8

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.146

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit