String Wandkast Combinatie 9

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Wandkast Combinatie 9 is een ontwerp van Nisse Strinning. Deze wandkast is geschikt voor verschillende ruimtes in uw interieur. De wandcombinatie leent zich bijvoorbeeld perfect om uw mooiste glaswerk tentoon te stellen achter de glazen schuifdeurtjes. Ook mooie borden en schaaltjes komen tot hun recht achter het glas. Het middelste kastje biedt opbergruimte voor spullen die u liever niet in het zicht wilt hebben. De kastjes zijn vervaardigd uit MDF en voorzien van een zwart gebeitste laag van essenfineer. Deze zijn geplaatst tussen twee stevige wandbeugels die gemaakt zijn van metaal. Naar wens kunt u deze wandkast later nog gemakkelijk aanpassen of uitbreiden.

De drie wandbeugels zijn 50 centimeter hoog. Deze kunt u op de gewenste hoogte aan de muur bevestigen. De kastjes zijn 78 centimeter breed en 42 centimeter hoog. De diepte van de totale wandcombinatie is 30 centimeter.

De Wandkast Combinatie 9 behoort tot de collectie van String. Nisse Strinning heeft de eerste Sting Kast ontworpen in het jaar 1949. Deze designklassieker bestaat dus al meer een halve eeuw, maar is vandaag de dag nog steeds ontzettend geliefd! String is in de afgelopen jaren niet stil blijven staan. Met name designers Anna von Schewen & Björn Dahlström hebben voor een flinke uitbreiding van de collectie gezorgd met onder andere een groot aantal accessoires.

U kunt tevens zelf een opstelling maken van de verschillende losse modules! Maak hiervoor gebruik van de handige String Configurator.

String Wandkast Combinatie 9


✓ Scandinavisch design
✓ Bestaat uit losse modules
✓ Gemakkelijk aan te passen of uit te breiden
✓ Materiaal: MDF, essenfineer, metaal
✓ Afmeting: b. 240 x h. 50 x d. 30 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning

Vragen over de Wandkast Combinatie 9 van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de String Wandkast Combinatie 9.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze kast niet aan de wand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30 cm.
Hoogte 50 cm.
Breedte 240 cm.
Bijlagen Overzicht onderdelen

Wandkast Combinatie 9

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.366

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit