Spectrum Stuff Kast 4

By Studio Parade

Omschrijving

De Spectrum Stuff Kast 4 is een ontwerp van Studio Parade voor de Design Academy in Eindhoven. . De opdracht was om een modulaire kast te ontwerpen die op veel verschillende manieren toegepast kan worden. Ook wilde de DAE graag dat de kast een positieve uitwerking op de akoestiek zou hebben. Om deze reden heeft Studio Parade ervoor gekozen om de kast te bekleden met zachte stoffen. Dit levert een stijlvol en aantrekkelijk design op én werkt geluiddempend. De strakke en tijdloze vormgeving van de kast bleek een groot succes, waardoor Spectrum besloot de kast in productie te nemen.

Spectrum heeft zelf tien uitvoeringen van deze kast samengesteld, waaronder deze Stuff Kast 4. Alle kasten bestaan uit verschillende losse modules, die eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden. Deze modules zijn niet aan elkaar bevestigd, maar blijven stevig staan dankzij de opstaande rand. U hoeft dus niet in de weer met bevestigingsmateriaal, alleen het onderstel dient gemonteerd te worden. De kast heeft geen lades of deuren, maar horizontale stroken die oprolbaar zijn. Dankzij geïntegreerde magneten kunnen deze stroken op verschillende manieren open gezet worden.

De Stuff Kasten zijn bekleed met verschillende stoffen van het Deense Kvadrat, in meerdere kleurstellingen. Zo heeft elke kast een opvallend uiterlijk, zowel in kleur als in stoffering. Deze Stuff Kast 4 is bijvoorbeeld bekleed met Remix 233 (beige grijs), Remix 173 (donkerblauw) en Remix 143 (lichtblauw). Het stalen frame is voorzien van een witte epoxy coating (RAL 9003 Signaalwit). De kast is 120 centimeter breed, 180 centimeter hoog en 35 centimeter diep.

De Stuff Kast 4 van Spectrum past naadloos binnen de prachtige collectie van het oer-Hollandse merk. Spectrum werd in 1941 opgericht en groeide in de jaren ’50 uit tot een van de meest toonaangevende Nederlandse designmerken. Dat gebeurde onder de creatieve leiding van Martin Visser, wiens stijlvolle en tijdloze ontwerpen een groot publiek aanspraken. Tegenwoordig richt het merk zich ook op het creëren van hedendaags design, waarvoor men samenwerkt met toptalent, zoals Studio Parade. Dit ontwerpduo bestaat uit Eric Sloot en Paulien Berendsen, die elkaar leerden kennen op de Design Academy in Eindhoven. Na hun afstuderen in 1991 besloten ze de handen ineen te slaan en samen een ontwerpstudio te beginnen in Den Bosch. Vanuit hier creëren ze vandaag de dag prachtige meubels met een functioneel karakter én een bijzondere twist.

Over een modulaire kast hoort u natuurlijk helemaal de regie te hebben. Dat is bij de Stuff Kast gelukkig ook het geval, maar Spectrum heeft ook enkele modellen zelf samengesteld. Deze uitvoeringen zijn uiteraard bij ons te bestellen. Liever zelf de touwtjes in handen? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Spectrum Stuff Kast 4


✓ Creëer jouw perfecte kast!
✓ Afgewerkt met zachte stoffen
✓ In vele kleurcombinaties samen te stellen
✓ Keuze uit oneindig veel opstellingen
✓ Metalen frame in RAL 9003 Signaalwit
✓ Afmeting: b. 120 x h. 180 x d. 35 cm.
✓ Designer: Studio Parade

Vragen over de Stuff Kast 4 van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Stuff Kast 4.

Actie: 100 euro cadeau bij aankoop van een kast

Bij alle kasten vanaf €750 euro ontvangt u een cadeaucheque t.w.v. €100

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Studio Parade
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 35 cm.
Hoogte 180 cm.
Breedte 100 cm.
Opties Gestoffeerd, Stapelbaar

Stuff Kast 4

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 4.678

Stuff Kast 4

Conform foto

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 4.678

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit