Spectrum Stuff Kast 1

By Studio Parade

Omschrijving

De Spectrum Stuff Kast 1 is door Studio Parade ontworpen voor de Design Academy in Eindhoven. De opdracht was om een modulair kastensysteem te ontwerpen waarmee het mogelijk was ruimtes te verdelen. Ook was het van belang dat de kast bijdroeg aan een betere akoestiek. Dat is gelukt, want deze stijlvolle kastencombinatie is deels bekleed met zachte stoffen. Hierdoor heeft de kast een huiselijke uitstraling én wordt de akoestiek verbetert. Dankzij het modulaire systeem kunt u de kast helemaal naar wens samenstellen en bijvoorbeeld gebruiken als roomdivider. Het strakke en tijdloze design zorgt ongetwijfeld voor veel sfeer en stijl in huis! Ook in Eindhoven was men erg enthousiast, waardoor al snel besloten werd de kast door Spectrum in productie te laten nemen.

Alle Stuff Kasten bestaan uit meerdere modules, die u eenvoudig met elkaar combineert. U hoeft alleen het onderstel te monteren onder een module, waarna u vervolgens de andere modules hierop plaatst. Geen gedoe met bevestigingsmateriaal, want door de opstaande rand blijft elke module stevig staan. Ook kunt u hierdoor gemakkelijk de opstelling van de kast veranderen. De gestoffeerde modules zijn aan de voorzijde voorzien van horizontale stroken. Hierin zijn magneten verwerkt, waardoor de kast op verschillende manieren kan worden open gezet.

Elke kast wordt geleverd met een metalen frame, voorzien van een witte epoxy coating (RAL 9003 Signaalwit). De meeste kasten zijn bekleed met meerdere stoffen, wat een spannende uitstraling oplevert. De Stuff Kast 1 is meer ingetogen maar zeker niet minder opvallend en alleen voorzien van de stof Remix 643 (Rood). De kast is 180 centimeter breed, 35 centimeter diep en 55 centimeter hoog.

De Stuff Kast 1 van Spectrum past perfect in de collectie van dit Nederlandse designmerk. Spectrum werd in 1941 opgericht en maakte in de jaren ’50 een stevige groei door onder de creatieve leiding van Martin Visser. De typische meubels uit die tijd zijn echte iconen geworden en zijn ook vandaag de dag nog te vinden in de collectie van Spectrum. Maar Spectrum rust niet alleen op haar succesvolle verleden, maar kijkt ook naar het heden. Zo werkt het merk veel samen met hedendaags toptalent, zoals Studio Parade. Dit ontwerpersduo bestaat uit Eric Sloot en Paulien Berendsen. Toen ze beide afstudeerden aan de Design Academy in 1991 besloten ze samen in Den Bosch een eigen studio te beginnen. Vanuit hier ontwerpen ze prachtige meubels, die zowel stijlvol en modern als functioneel en nuttig zijn.

Bij een modulaire kast wilt u uiteraard de samenstelling helemaal zelf kunnen bepalen. Dat is ook mogelijk, maar daarnaast heeft Spectrum verschillende uitvoeringen zelf samengesteld. Deze kunt u uiteraard bij ons bestellen. Liever een uniek exemplaar? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Spectrum Stuff Kast 1


✓ Creëer jouw perfecte kast!
✓ Afgewerkt met zachte stoffen
✓ In vele kleurcombinaties samen te stellen
✓ Keuze uit oneindig veel opstellingen
✓ Metalen frame in RAL 9003 Signaalwit
✓ Afmeting: b. 180 x h. 55 x d. 35 cm.
✓ Designer: Studio Parade

Vragen over de Stuff Kast 1 van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Stuff Kast 1.

Actie: 100 euro cadeau bij aankoop van een kast

Bij alle kasten vanaf €750 euro ontvangt u een cadeaucheque t.w.v. €100

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Studio Parade
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 35 cm.
Hoogte 55 cm.
Breedte 180 cm.
Opties Gestoffeerd, Stapelbaar

Stuff Kast 1

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 2.669

Stuff Kast 1

Conform foto

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 2.669

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit