Spectrum Stuff Kast 5

By Studio Parade

Omschrijving

De Spectrum Stuff Kast 5 is een ontwerp van Studio Parade, voor de Design Academy in Eindhoven. Studio Parade kreeg de vraag om een stijlvol kastensysteem te ontwerpen dat gebruikt kon worden als roomdivider. Ook wilde men graag dat de kast zou bijdragen aan een betere akoestiek. Zonder twijfel zijn de ontwerpers in deze opdracht geslaagd. Zo kozen ze ervoor om de kast te laten bekleden. Dat is niet alleen goed voor de akoestiek, maar geeft de kast ook een hele stijlvolle en huiselijke uitstraling. Bovendien is de kast gemakkelijk van opstelling te veranderen, waardoor de Stuff Kast multifunctioneel is.

Alle Stuff Kasten zijn opgebouwd uit meerdere modules, die naar eigen inzicht met elkaar gecombineerd kunnen worden. U hoeft niet aan de slag met schroeven, want dankzij de opstaande rand blijven de modules stevig op elkaar staan. Alleen het onderstel moet gemonteerd worden. De kasten zijn aan de voorkant voorzien van horizontale stroken, waarin magneten verwerkt zijn. Hierdoor kunt u de stroken gemakkelijk omhoog rollen.

Het frame onder de kast is gemaakt van metaal en voorzien van een witte epoxy coating (RAL 9003 Signaalwit). De stoffen die gebruikt worden voor de bekleding van de kast zijn afkomstig van het Deense Kvadrat. Vrijwel alle kasten zijn bekleed met meerdere stoffen, wat in combinatie met de verschillende kleuren een stijlvol patroon oplevert! Deze Stuff Kast 5 is bekleed met Steelcut Trio 2 0124 (lichtgrijs), Pause 103 (beige), Remix 982 (donkergroen) en Remix 912 (lichtgroen). De kast is 96 centimeter hoog, 180 centimeter breed en 35 centimeter diep.

De Stuff Kast 5 maakt deel uit van de stijlvolle collectie van Spectrum. In 1941 werd het designmerk opgericht en vanaf de jaren ’50 groeide het merk aanzienlijk onder de creatieve leiding van Martin Visser. Vandaag de dag is de collectie van Spectrum een prachtige combinatie van designklassiekers en hedendaags design. Spectrum werkt namelijk samen met Nederlands toptalent, zoals Studio Parade. De Design Academy in Eindhoven betekende het begin van een vruchtbare samenwerking tussen Erik Sloot en Paulien Berendsen. Al vanaf 1991 werken ze samen vanuit hun studio in Den Bosch aan het creëren van bijzonder design, voorzien van een functionele insteek een verrassende twist.

Het idee van een modulaire kast is dat u het ontwerp helemaal naar eigen inzicht kan samenstellen. Maar, tegelijkertijd is het ook prettig als de keuze al voor u wordt gemaakt. Daarom heeft Spectrum tien uitvoering gemaakt die u rechtstreeks bij ons kan bestellen. Indien u liever een persoonlijk exemplaar wenst dan kunt u hieronder een offerte aanvragen.

Spectrum Stuff Kast 5


✓ Creëer jouw perfecte kast!
✓ Afgewerkt met zachte stoffen
✓ In vele kleurcombinaties samen te stellen
✓ Keuze uit oneindig veel opstellingen
✓ Metalen frame in RAL 9003 Signaalwit
✓ Afmeting: b. 180 x h. 96 x d. 35 cm.
✓ Designer: Studio Parade

Vragen over de Stuff Kast 5 van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Stuff Kast 5.

Actie: 100 euro cadeau bij aankoop van een kast

Bij alle kasten vanaf €750 euro ontvangt u een cadeaucheque t.w.v. €100

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Studio Parade
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 35 cm.
Hoogte 96 cm.
Breedte 180 cm.
Opties Gestoffeerd, Stapelbaar

Stuff Kast 5

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 4.819

Stuff Kast 5

Conform foto

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 4.819

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit