Kartell Sundial Boekenkast

Omschrijving

De Sundial boekenkast van Oki Sato voor Kartell is één van de nieuwste aanwinsten van Kartell. Het bijzondere aan deze kast zijn de verschillende standen van de tussenwanden. Deze staan geplaatst net als bij een zonnewijzer, een Sundial.

Deze bijzondere boekenkast kan geplaatst worden tegen een muur of vrijstaand in de ruimte als scheidingswand. Sundial is een veelzijdige boekenkast, licht en niet overweldigend in afmeting. Het detail van de opaalkleurige boekscheiders die in verschillende hoeken staan geven originaliteit aan de kast en wekken nieuwsgierigheid op!

Het is een lenig en licht boekenrek met beperkte afmetingen afmetingen dat gemakkelijk samengesteld kan worden door meerdere modules naast elkaar te zetten. De scheidingen in spuitgietuitvoering zijn gesatineerd - deze vindt u onder de naam: Sundial - of transparant - Sundial Transparant - verkrijgbaar en hebben een contrasterende glanzende rand.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 37
Hoogte 165
Breedte 100

Sundial - Wit / Kristal

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.245

Sundial - Wit / Fumé

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.245

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit