Ruijch The Box S Wandmeubel

By Ruijch

Omschrijving

The Box S van het Nederlandse designlabel Ruijch is een wandmeubel met kleppen. De kleppen van The Box worden geopend met luchtpomp vering waardoor de kleppen langzaam openen. Centraal in de achterwand bevindt zich een praktische snoerdoorvoer. De strakke belijning en de verdunde zijden en top creëren een minimalistisch effect.

The Box wordt door middel van een eenvoudige constructie gemonteerd tegen de wand. Deze constructie is niet zichtbaar na montage. Bij de wandmontage wordt eerst met pluggen en schroeven een strip aan de wand bevestigd. Aan deze strip kan vervolgens het TV element opgehangen worden. Dit wandmeubel is voorzien van een hoogwaardige krasvaste witte matlak.

The Box is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:
- S met 2 kleppen: 140 x 25 x 40 cm.
- L met 3 kleppen: 210 x 25 x 40 cm.

Dit wandmeubel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Verpakkingsmateriaal nemen we netjes mee terug. Onze bezorgdienst monteert dit meubel niet bij u aan de wand.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ruijch
Garantie 2 jaar
Merk Ruijch
Diepte / Lengte 40
Hoogte 25
Breedte 140

The Box S Wandmeubel

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: 1 week
€ 698

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit