Thonet 809 Fauteuil

By Formstelle

Omschrijving

De Thonet 809 Fauteuil is een ontwerp van Formstelle en is het kleine broertje van de succesvolle 808 Fauteuil. Het Duitse designduo heeft de fauteuil ontworpen met maximaal comfort als uitgangspunt. De zitschaal vormt een uitnodigende cocon die perfect is om u even in terug te trekken en te genieten van rust en comfort. Het duo heeft een fijne plek gecreëerd en de subtiele kromming van de zitschaal zorgt voor een veilig gevoel. Met hun herinterpretatie van de klassieke vleugelstoel weten zij een prachtig design neer te zetten die in ieder interieur mooi past. De binnenkant van de zitschaal is voorzien van een zachte bekleding die het zitcomfort vergroot. Deze zachte binnenkant zorgt voor een mooi contrast met de strakkere buitenkant. In combinatie met het slanke onderstel krijgt de stoel een eigentijdse en luchtige look waardoor de fauteuil niet zwaar oogt.

Het design heeft een draaibaar onderstel van staal met een RVS-look. De stoel is bekleed met Steiner Bergen 905 stoffering. Een fijne stof met een mooie ingetogen kleur waardoor de stoel in uiteenlopende interieurstijlen past.

MisterDesign biedt online één standaard variant aan. De fauteuil kan echter in vele anderen stofferingen bekleed worden en ook is er de mogelijkheid voor een zwart gepoedercoat onderstel. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Thonet 809 Fauteuil


✓ Comfortabel design
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Materiaal: staal, stof
✓ Ook mogelijk in andere stofferingen

Vragen over de 809 Fauteuil van Thonet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Thonet 809 Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Formstelle
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 82 cm.
Hoogte 82 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 38 cm.

809 Fauteuil

Steiner Bergen 905

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.127
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit