Thonet MisterDesign Limited Edition Chopin Noire 210R Chair

By Gebroeders Thonet

Omschrijving

De Thonet MisterDesign Limited Edition Chopin Noire 210R Chair is een unieke uitgave van het iconische meubel dat de gebroeders Thonet tientallen decennia terug ontwierpen. En nu is er dus deze gelimiteerde uitvoering, speciaal samengesteld ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van MisterDesign. Met een oplage van slechts 10 stuks is de Chopin Noire 210R Chair een zeer exclusief exemplaar.

Wat deze Chopin Noire 210 Chair zo bijzonder maakt, is de zwarte hoogglanslak. Deze afwerking brengt ons terug naar de 19e eeuw, naar de tijd van Michael Thonet, pionier op het gebied van meubeldesign. De Duits-Oostenrijkse meubelmaker drukte met zijn vooruitstrevende ontwerpen voor eeuwig zijn stempel op ons interieurlandschap. Zijn zoons gingen bij hem in de leer en namen later, als volwaardige meubelmakers, zijn nalatenschap over.

De gebroeders Thonet ontwierpen ook de 210 Chair. Een meesterwerk in reductie en sierlijkheid. De beugel die tegelijkertijd als rug- en armleuning fungeert, bestaat uit één stuk in vorm gebogen massief beukenhout. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van klassiek gevlochten riet.

Thonet MisterDesign Limited Edition Chopin Noire 210R Chair


✓ Limited Edition ter viering van 10 jaar MisterDesign
✓ Unieke zwarte hoogglanslak
✓ Iconisch design van gebroeders Thonet
✓ Slechts 10 exemplaren wereldwijd

Vragen over de Limited Edition Chopin Noire 210R Chair van Thonet en MisterDesign?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Thonet MisterDesign Limited Edition Chopin Noire 210R Chair.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
EAN Code 7101427895972
Materiaal Hout
Designer Gebroeders Thonet
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 54 cm.
Hoogte 75 cm.
Hoogte arm 70 cm.
Zithoogte 46 cm.

MisterDesign Limited Edition Chopin Noire 210R Chair

Levertijd: 8 - 9 weken
€ 1.566
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit