Thonet S 220 DRW Bureaustoel

By Industrial Facility

Omschrijving

De Thonet S 220 DRW Bureaustoel is een minimalistisch ontwerp van de Engelse designstudio Industrial Facility. Het design is afgeleid van de iconische, gebogen houten 214 en 209 stoelen uit de hand van Sam Hecht en Kim Colin. De S 220 DRW Bureaustoel is voorzien van een ingetogen vormgeving, maar weet met zijn organische vormen toch de aandacht op zich te vestigen. Naadloos lopen de zitschaal en rugleuning in elkaar over waardoor ze doen denken aan het silhouet van een zandloper. De stoel wordt gekenmerkt door zijn watervalrand: een gladde, afgeronde rand van de stoomgebogen zitting. Deze vermijdt drukpunten, maakt de stoel comfortabeler en sluit beter aan op het stalen onderstel. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, is de stoel tevens bijzonder praktisch. Dankzij het lichte gewicht en zijn verrijdbare onderstel is de stoel eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is de stoel geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik waarbij flexibiliteit en functionaliteit van belang is.

De S 220 DRW Bureaustoel heeft een zitschaal en rugleuning van voorgevormd multiplex en is uitgevoerd in gevernist eiken, gebeitst eiken en gevernist walnoothout. De gebeitste variant is bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, zoals zwart, black-blue, olive green en russet. De zitting wordt gedragen door een onderstel van gepolijst of zwart gepoedercoat aluminium. Het onderstel is voorzien van vijf wielen welke verkrijgbaar zijn in zwart of met een verchroomde afwerking.

Thonet S 220 DRW Bureaustoel


✓ Afgeleid van de 214 en 209 stoelen
✓ Eenvoudig ontwerp
✓ Organisch gevormde zitkuip
✓ Doet denken aan een zandloper

Vragen over de S 220 DRW Bureaustoel van Thonet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Thonet S 220 DRW Bureaustoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Industrial Facility
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 62 cm.
Breedte 64 cm.
Hoogte 75 - 88 cm.
Opties Hoogte verstelbaar, Met wieltjes
Zithoogte 36 - 49 cm.

S 220 DRW Bureaustoel

Gelakt Eiken / Gepolijst Aluminium

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 623

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit