Design Thuiswerkplek

Wanneer u op zoek bent naar kantoormeubelen voor uw thuiswerkplek, kan het lastig zijn om een design bureaustoel en design bureau te vinden die perfect bij elkaar passen. Daarom hebben wij alvast een aantal sets geselecteerd waarmee uw thuiswerkplek in één keer compleet is. De thuiswerksets bestaan steeds uit tenminste een bureaustoel en bureau. Soms betreft het meubels van één merk zoals bijvoorbeeld Thonet en soms is het een combinatie van merken zoals bijvoorbeeld Ethnicraft en HAY. Voor iedere interieurstijl en situatie is er een geschikte combinatie te vinden.

Wanneer u een volledige thuiswerkplek bestelt op deze pagina, ontvangt u van MisterDesign 5% korting. 

         

11 items

11 items

Design bureau voor iedere werkplek in huis

Een praktisch bureau voor een thuiswerkplek is van groot belang. Werkt u een of meerdere dagen thuis dan is het aanschaffen van een design bureau een goede investering. Het zorgt voor een goede werkhouding en een vaste plek in huis waar u kunt werken. En of u in huis nu weinig ruimte heeft of juist heel veel, of u veel opbergruimte behoeft of niet; voor iedere situatie is er een geschikt design bureau te vinden bij MisterDesign. Ook op het gebied van materiaal is er veel keuze; denk aan hout of metaal of aan een combinatie van die materialen, er zijn vele mogelijkheden.

Design bureaustoel voor een kantoor aan huis

Als u een kantoor aan huis heeft en regelmatig thuis werkt mag een goede bureaustoel niet ontbreken. Bij een thuiswerkplek inrichten is het goed om een inspirerende plek te creëren en zou je de kantoormeubelen op elkaar af kunnen stemmen. Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige Design bureaustoelen, ontworpen door bekende ontwerpers én geproduceerd in de beste meubelfabrieken ter wereld. We zijn met trots dealer van design bureaustoelen van onder andere Vitra, &Tradition en HAY.

Complete design thuiswerkpleksets

Het kan soms lastig zijn om de juiste combinatie van een design bureaustoel en een design bureau uit te zoeken. Daarom kunt u bij MisterDesign complete thuiswerksets vinden. De complete design thuiswerkset is zorgvuldig samengesteld om een goede werkplek in huis te creëren en het ziet er ook nog eens stijlvol uit!

Interieuradvies over uw thuiswerkplek

Voor advies over uw eigen thuiswerkplek kunt u ook terecht in onze winkel. Onze interieurspecialisten kunnen u adviseren over de inrichting van uw thuiswerkplek. Bekijk de thuiswerkplek pagina voor een overzicht van alle design kantoormeubelen en design bureauaccessoires uit ons assortiment. Wij helpen u graag verder!