Design Thuiswerkplek

Wanneer u op zoek bent naar kantoormeubelen voor uw thuiswerkplek, kan het lastig zijn om een bureaustoel en bureau te vinden die perfect bij elkaar passen. Daarom hebben wij alvast een aantal sets geselecteerd waarmee uw thuiswerkplek in één keer compleet is. De sets bestaan steeds uit tenminste een bureaustoel en bureau. Soms betreft het meubels van één merk zoals bijvoorbeeld Thonet en soms is het een combinatie van merken zoals bijvoorbeeld Ethnicraft en HAY. Voor iedere interieurstijl en situatie is er een geschikte combinatie te vinden.

13 items

13 items

Design Bureaustoelen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige design Bureaustoelen, ontworpen door bekende ontwerpers én geproduceerd in de beste meubelfabrieken ter wereld. We zijn met trots dealer van design bureaustoelen van onder andere Vitra, &Tradition en HAY.

Een bureau voor iedere situatie

Of u in huis nu weinig ruimte heeft of juist heel veel, of u veel opbergruimte behoeft of niet; voor iedere situatie is er een geschikt Bureau te vinden bij MisterDesign. Ook op het gebied van materiaal is er veel keuze; denk aan hout of metaal of aan een combinatie van die materialen, alles is mogelijk.

Interieuradvies over uw thuiswerkplek

Voor advies over uw eigen thuiswerkplek kunt u ook terecht in onze winkel. Onze interieurspecialisten kunnen u adviseren over de inrichting van uw thuiswerkplek. Bekijk de thuiswerkplek pagina voor een overzicht van alle design kantoorartikelen uit ons assortiment. Wij helpen u graag verder!